Jakieś wielkie było moje rozczarowanie!
Jakieś wielkie było moje rozczarowanie!
Drodzy czytelnicy, miłośnicy Tłustych Czwartków!
Dzisiejszego wieczora muszę podzielić się z Wami smutną nowiną... Wiem, że wielu z Was pokochało te nadzwyczajne, barwne i śmieszne aktualizacje. Wiem, że nasza redaktorka, pochodząca z innej planety, co tydzień potrafi niejednego z Was rozbawić do łez. Wiem, że czwartek bez Tłustego Czwartku czwartkiem nie jest. Bądźcie tak mili i posłuchajcie...
Pewnego upalnego dnia, wcale nie tak dawno temu, jak to zwykle bywa, drużyna GE spędzała popołudnie w mrocznych zakątkach redakcji, zastanawiając się, jak zawładnąć światem. Przed całkowitą zagładą ocaliła Was niecodzienna sytuacja: zadumany zerknąłem na okno, a tam jak torpeda do środka wleciała zielona brukselka z mieczem świetlnym. Chwyciłem za ołówek i ruszyłem na napastnika, gdy z wszystkich stron nadeszło zielone wsparcie. Brukselki-terrorystki wychodziły zewsząd: kosza na śmieci, szuflad, szaf i, ba, nawet kubka z kawą naszego administratora. Otoczyły nas! Walczyliśmy co sił, niestety, szkolone na drugim końcu świata warzywa okazały się za silne, zakneblowały nas, związały! I zażądały jednego... postawiły przed wyborem... nasze życia czy Eirin? Nie zastanawialiśmy się długo, oddaliśmy redaktorkę, posprzątaliśmy bałagan i wróciliśmy do pracy, dlatego mam niezmierną przyjemność przedstawić Wam nową podstronę na GameExe, tym razem poświęconą grze Star Wars: The Old Republic, która jest owocem wspólnych prac tłumaczy: Medivha, Strażnika, Wiktula oraz Ven'Diego. Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Wam przyjemnego czytania!
Zasoby
Frakcje
Klasy Republiki Galaktycznej
Klasy Imperium Sithów
Niezależni NPC
NPC po stronie Republiki
NPC po stronie Imperium
Planety
Humanoidy
Droidy
Potwory