Jubileusz – Dzień Dwudziesty Pierwszy!

Ufff. Koniec. Koniec tego morderczego, wyczerpującego maratonu, tu i ówdzie nazywanego "Dziesięcioleciem GameExe". Przez kilkanaście dni z rzędu staraliśmy się zapewnić Wam stały dopływ najwyższej jakości tekstów – i mamy nadzieję, że wyszliśmy z tego zadania obronną ręką. Wstrzymajcie się jednak z komentarzami, gratulacjami, krytykami do jutra, kiedy to nasza Szara Eminencja, Wiktul, podzieli się z wami końcowym, zamykającym okres świętowania dziesięciolecia newsem. Dzisiaj nacieszcie jeszcze swe oczy ostatnimi tekstami, jakie przygotowaliśmy dla Was w roku 2013.

czarownica

A nazbierało się ich całkiem sporo. Macie dziewczynę, ale jednocześnie lubicie grać w gry komputerowe? Nie wiecie, jak połączyć oba te fakty? Z pomocą przyjdzie wam Eni i jej przetłumaczony felieton. Nie wiecie, jakie książki czytać podczas długich, zimowych wieczorów? Nic prostszego – zapoznajcie się z dwoma recenzjami Couruna Yauntyrra – Darth Plagueis i Unicestwieniem. krzyslewy również nie spoczął na laurach; postanowił podzielić się z wami swoją opinią na temat powieści "Grim. Pieczęć Ognia".

Jeżeli zaś macie ochotę spędzić czas przed komputerem, również przygotowaliśmy dla was kilka propozycji. Nie słyszeliście do tej pory o Hex: Shards of Fate? No to macie niepowtarzalną okazję, aby nadrobić zaległości – wszystko za sprawą Freya i jego zapowiedzi. Cou scharakteryzował jedną z ważniejszych postaci w Wiedźminie 2 – Vernona Roche. Wolver zaś odświeżył nieco dział Baldur's Gate 2 – jeżeli chcielibyście poznać wszystkie możliwości konfilktów w drużynie, zaglądnijcie tutaj. Na samym końcu prezentujemy recenzję, autorstwa Shaverasa – The Knife of Dunwall i The Brigmore Witches. Miłej lektury!

jubileusz game exe

Poprzednie dni

Zły? Być może
Dobry? A czemu?
Nie tak wiele znów pychy we mnie
Dajcie żyć po swojemu, grzesznemu, a i świętym żyć będzie przyjemniej!

Odpowiedz
No w końcu! Zastanawiałem się, kiedy wreszcie zakrzykniesz

Zły? Być może
Dobry? A czemu?
Nie tak wiele znów pychy we mnie
Dajcie żyć po swojemu, grzesznemu, a i świętym żyć będzie przyjemniej!

Odpowiedz
Hurra, hurra!
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
Chlip, chlip, hurrra!
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.

Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Odpowiedz
Hurra, hurra!

\"Kroczysz mroczną drogą, ale jest ona najmroczniejsza dopiero wtedy, jeżeli zamkniesz oczy\"

"Czasami mały aniołek musi utrzymywać pozory"
Odpowiedz
Na obrazku, na rakiecie, za babeczką siedzi Ziggs?
Odpowiedz
← Nowości

Jubileusz – Dzień Dwudziesty Pierwszy! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...