[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_DON DIEGO*
#1042Użytkownik Gość_Vena* dnia wtorek, 28 grudnia 2021, 20:53 napisał
Gość_Zakiro*
#1043Użytkownik Gość_przemciurzyna* dnia środa, 5 stycznia 2022, 23:55 napisał
Wydaje mi się że zrobiłem wszystko co trzeba,
- nająłem wojowników,
- wybrałem robotników (K dodał swoich)
- nająłem zarządzającego (z dwóch do wyboru)
- zebrałem zapasy
Nie wiem jak dalej pójść z zadaniem
K i R mają standardowe gadki o nauce i co słychać
Gość_Bluemadd*
#1044Użytkownik Gość_Przem* dnia środa, 22 grudnia 2021, 22:38 napisał
Natrafiłem na podobny problem z questem "Gdzie słów dużo". Okazało się, że na miejscu potrzebny był jeszcze trzeci mag - Tengral. Na ostatnim etapie questa "Złote Innosy" przebywa on pod świątynią wraz z paladynem i nie ruszy się, dopóki nie zakończymy tego zadania. Dopiero, gdy dotrze do sali "sądu" uruchamia się wyczekiwany dialog.
Gość_Rvrv*
#1049Użytkownik Gość_Darek* dnia środa, 12 stycznia 2022, 23:41 napisał
Dziękuję za odpowiedź i życzę miłej nocy.
Gość_guma*
#1051Użytkownik Gość_FiledHero* dnia niedziela, 9 stycznia 2022, 20:23 napisał
mam problem, mianowicie podczas questu "bestia z archolos" przy fragmencie spotkania w karczmie bastiana do dziennika nie zostaje wpisana notatka. NPC, z którymi rozmawiałem mają wykorzystane wszystkie opcje dialogowe. Według solucji powinienem teraz pójść spać, i obudzić się "spóźnionym na polowanie", niestety po przespaniu w najbliższej izbie wszyscy nadal są na miejscu. Czy istnieje możliwość ręcznego dodania wpisu do dziennika?. Z góry dzięki za odpowiedz.
Gość_guma*
#1052Użytkownik Gość_Sawio* dnia czwartek, 28 kwietnia 2022, 12:08 napisał
W pierwszej misji gra cały czas mi wmawia że nie sprawdziłem wszystkich śladów w Wilczym Leżu co zrobiłem ponieważ w akcie desperacji sprawdziłem na YouTubie jak powinna przebiegać ta misja i zrobiłem ją do samego początku z tym samym skutkiem.
Jeśli chodzi o drugą misje bo podczas dodarcia pod budowany dom Kaleba z Caramonem... Kaleb poprostu zniknął i go nigdzie nie ma szukałem go po całym porcie i nigdzie go nie idzie znaleźć.
Jeśli ktoś zna odpowiedź na moje pytania to niech Adanos ma was w swojej opiece.
Karamon jest u Helgi na 1-wszym piętrze.
Gość_sddssd*
#1053Użytkownik Gość_Barvin* dnia piątek, 7 stycznia 2022, 10:44 napisał
Gość_ROB*
#1054Użytkownik Gość_Rocco Siffredi* dnia wtorek, 28 grudnia 2021, 23:50 napisał
Gość_g0xi*
#1055Użytkownik Gość_booxy* dnia piątek, 31 grudnia 2021, 01:58 napisał
misja z kupnem własnego domu
miałem znaleźć kogoś kto mi pomoże kupić dom w starym mieście. znalazłem kazarema czy jak mu tam, zdobyłem dla niego wymagane ubranie kupca i w misji jest napisane że licytacja zacznie się jutro. Przespałem się i dalej nic, przespałem kilka dni i dalej nic. Jak chce porozmawiać z NPC które są w tej misji to nie mam żadnej opcji dialogowej
również posiadam identyczny problem.. znalazł może ktoś solucje na tego buga?
Gość_Tatata*
#1056Użytkownik Gość_Necro* dnia wtorek, 11 stycznia 2022, 22:17 napisał
Czy udało Ci się ogarnąć tenquest?
Mam pytanie odnośnie ucieczki, czy jest zbugowana? Niby poowinienem pokazać narzędzia, żeby Homer mógł wyjść ze mną do teleportu, ale mam tylko okno dialogowe z 2k monet. Powinienem mieć jakieś specjalne n arzędzia?
Gość_Athashin*
#1058Nawet w tym wypadku, finalnie doprowadzam do rozlewu krwi. Czy poprzednim razem będąc w kopalni mogłem coś zepsuć? Pilnowałem złoża dla tego kopacza na początku, przyniosłem mech, rozdałem strażnikom piwo. Jakieś pomysły co może być nie tak?