[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_Daro*
#1022Użytkownik Gość_ManfredHojny* dnia czwartek, 10 marca 2022, 08:27 napisał
Witam, aktualnie robie misje "W ekstremalnych warunkach", oddałem wszystkie potrzebne zbroje do Unicorna. Musze teraz pogadać z Euric. Gdzie on sie znajduje? Szukam od godziny i nic 🥺
Jest w budynku tuż obok mającego miejsce koncertu
Gość_AvadKevadra*
#1023Użytkownik Gość_rafiPoland* dnia czwartek, 6 stycznia 2022, 10:06 napisał
pomocy utknalem w podziemiach vardhal. mianowicie jest taam taki teleport prowadzacy do biblioteki a potem z biblioteki do pokoju alchemika a potem widze wyryte nieotwarte drzwi poza tym lata taam ognik ktorego zabic nie moge utknalem hahaha
Gość_Sabo*
Witam. Mam problem w 2 rozdziale jako strażnik mianowicie po zakonczeniu misji zaginiony oddział jak pogadałem z Berto nie dostałem kolejnej misji tropem porywaczy czy jakoś tak.. i nie mogę kontynuować wątku głównego.. niestety Berto już nie jest w tym samym miejscu i teraz mam spory problem.. ktoś tak miał?
Gość_Kseson*
#1025Gość_Zico32134*
#1026Użytkownik Gość_ke888nny* dnia poniedziałek, 3 stycznia 2022, 15:01 napisał
Cześć, mam jedno pytanie odnośnie gildii araxos (jeśli już się pojawiło to wybaczcie):
Co przynosi większe korzyści na dłuższą metę (głównie chodzi mi o sprzęt) - zostanie szermierzem u Adelarda czy tropicielem u Garosa? Z tego co widziałem początkowa zbroja tropiciela ma trochę lepsze staty, ale nie wiem jak to wygląda w dalszym etapie.
Co przynosi większe korzyści na dłuższą metę (głównie chodzi mi o sprzęt) - zostanie szermierzem u Adelarda czy tropicielem u Garosa? Z tego co widziałem początkowa zbroja tropiciela ma trochę lepsze staty, ale nie wiem jak to wygląda w dalszym etapie.
Gość_bobo*
#1027Użytkownik Gość_Darek* dnia środa, 12 stycznia 2022, 23:41 napisał
Witam. Mam pytanie, mianowicie gdzie znajduje się miecz o którym wspomniał Stary Harri w zadaniu o nazwie "Starzy Znajomi"? Latam z 30 minut po całych bagnach z telekinezą w ręku ni niestety nie mogę go znaleźć.
Dziękuję za odpowiedź i życzę miłej nocy.
Dziękuję za odpowiedź i życzę miłej nocy.
polecam:
https://steamcommunity...?id=2678374043
W zamian opowie on nam o swoim mieczu, który znajdziemy pod wodą, pod jedną ze skrzynek bardzo blisko brzegu
Gość_Parapet*
#1033Gość_Gupijk*
#1037Użytkownik Gość_Necro* dnia wtorek, 11 stycznia 2022, 22:17 napisał
Czy udało Ci się ogarnąć tenquest?
Mam pytanie odnośnie ucieczki, czy jest zbugowana? Niby poowinienem pokazać narzędzia, żeby Homer mógł wyjść ze mną do teleportu, ale mam tylko okno dialogowe z 2k monet. Powinienem mieć jakieś specjalne n arzędzia?
Gość_JackobE*
#1039Użytkownik Gość_Arturro* dnia sobota, 18 grudnia 2021, 14:47 napisał
Cześć,
Mam problem z zadaniem "Strażnik Równowagi", rozdział 5.
Mam się spotkać w spalonej chacie z Kasselem pomiędzy Wybrzeżem Topielców a Silbach, jednak nigdzie nie mogę go znaleźć.
Będę wdzięczny za pomoc gdzie go znajdę.
pozdrawiam,
Mam problem z zadaniem "Strażnik Równowagi", rozdział 5.
Mam się spotkać w spalonej chacie z Kasselem pomiędzy Wybrzeżem Topielców a Silbach, jednak nigdzie nie mogę go znaleźć.
Będę wdzięczny za pomoc gdzie go znajdę.
pozdrawiam,
Gość_Gelon*
#1040Użytkownik Gość_Lucyfer* dnia czwartek, 30 grudnia 2021, 23:37 napisał
Mam podobny problem tylko po walce wszedłem do twierdzy podniosłem z ciała fragment i kliknąłem na wrota pojawił się animacja i efekt dźwiękowy i nic jak podchodzę do Maga wody to mogę tylko się uczyć many a najgrosze ze zapisałem to na głownym save a inny save mam z rozdziału 4 a w misjach pokazuje sie tylko notka że na końcu są wrota spróbuję je otworzyć ...
Może jest jakiś kod komenda na ponowne wczytanie misji ????? bo cofka 12h niewchodzi w gre