[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Gjsns dnia niedziela, 2 stycznia 2022, 00:09 napisał

Siemka

Mam problem z misją "kto jest kim"

Problem polega na tym że kiedy kopacz już zaprowadzi mnie do swoich kolegów to sam jakby się buguje i nie mogę z nim porozmawiać ani nic. Pomocy!
Odpowiedz
Mam pytanko zna ktoś kod na Spory kociołek bo mi się coś zepsuło i go zebrałem i nie mam go w ekwipunku a nie ma go już tam gdzie można go zdobyc
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Gość_Necro* dnia wtorek, 11 stycznia 2022, 22:17 napisał

Czy udało Ci się ogarnąć tenquest?

Mam pytanie odnośnie ucieczki, czy jest zbugowana? Niby poowinienem pokazać narzędzia, żeby Homer mógł wyjść ze mną do teleportu, ale mam tylko okno dialogowe z 2k monet. Powinienem mieć jakieś specjalne n arzędzia?
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Gość_Necro* dnia wtorek, 11 stycznia 2022, 22:17 napisał

Czy udało Ci się ogarnąć tenquest?

Mam pytanie odnośnie ucieczki, czy jest zbugowana? Niby poowinienem pokazać narzędzia, żeby Homer mógł wyjść ze mną do teleportu, ale mam tylko okno dialogowe z 2k monet. Powinienem mieć jakieś specjalne n arzędzia?
Odpowiedz
W zadaniu "" W cichej mgle "" już pod jego koniec a ściślej mówiąc po koncercie Karin i Marvina - nie mogę w żaden sposób ruszyć postacią ..ekwipunek można włączyć ale nie mogę się poruszyć nawet po wpisaniu kodów i użyciu F8 ...zapisać gry też się nie da ....MENU też nie da się włączyć
Odpowiedz
Mam problem z misją z deszczu pod rynne gdy podnoszę kocioł w kuchni nie pojawia mi sie on w ekwipunku przez co nie mogę ukończyć misji co robić?
Odpowiedz

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Gość_Sprytny54* dnia piątek, 24 grudnia 2021, 20:48 napisał

Skąd wezmę najlepszy łuk lub jego schemat?
Odpowiedz
← Gothic

Kroniki Myrtany Archolos - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...