Gość_kybys*
Mam pytanko zna ktoś kod na Spory kociołek bo mi się coś zepsuło i go zebrałem i nie mam go w ekwipunku a nie ma go już tam gdzie można go zdobyc
Gość_gonzo*
W zadaniu "" W cichej mgle "" już pod jego koniec a ściślej mówiąc po koncercie Karin i Marvina - nie mogę w żaden sposób ruszyć postacią ..ekwipunek można włączyć ale nie mogę się poruszyć nawet po wpisaniu kodów i użyciu F8 ...zapisać gry też się nie da ....MENU też nie da się włączyć
Gość_Ares*
Mam problem z misją z deszczu pod rynne gdy podnoszę kocioł w kuchni nie pojawia mi sie on w ekwipunku przez co nie mogę ukończyć misji co robić?
Gość_Ares*
jest on w kufrze przy wejściu do kopalni
Gość_Sla Wek*
No właśnie mam takiego buga u siebie, ostatni inny zapis mam za daleko, żeby go wczytać, a ten z przed kopalni nadpisałem. Jest jakiś kod na tą notatkę?
Gość_Jajcun8*
Witam, nie wiem czy ktokolwiek przeczyta mój post, gdyż ostatni był 4 lata temu ale spróbuję. Wróciłem do gierki po kilku latach. Po skończeniu misji „W bialych butach” tam gdzie musiałem rozwiązać sprawę zamachu na Volkera, po obejrzeniu cutscenki totalnie buguje mi się gra i nie mogę nic zrobić, jedyne co mogę zrobić to otworzyć konsolę. Nie mogę nawet normalnie wyłączyć gry poprzez escape. Czy ktoś z graczy może miał coś takiego?
Gość_Jajcun8*
Poprawka, nazwa misji to w biały dzień, a zamach był na lichwiarza. Bo cutscence buguje się gra całkowicie.