[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_Radical*
#1243Użytkownik Gość_Necro* dnia wtorek, 11 stycznia 2022, 22:17 napisał
Czy udało Ci się ogarnąć tenquest?
Mam pytanie odnośnie ucieczki, czy jest zbugowana? Niby poowinienem pokazać narzędzia, żeby Homer mógł wyjść ze mną do teleportu, ale mam tylko okno dialogowe z 2k monet. Powinienem mieć jakieś specjalne n arzędzia?
Mam pytanie odnośnie ucieczki, czy jest zbugowana? Niby poowinienem pokazać narzędzia, żeby Homer mógł wyjść ze mną do teleportu, ale mam tylko okno dialogowe z 2k monet. Powinienem mieć jakieś specjalne n arzędzia?
Gość_Radical*
#1244Użytkownik Gość_Necro* dnia wtorek, 11 stycznia 2022, 22:17 napisał
Czy udało Ci się ogarnąć tenquest?
Gość_gonzo*
W zadaniu "" W cichej mgle "" już pod jego koniec a ściślej mówiąc po koncercie Karin i Marvina - nie mogę w żaden sposób ruszyć postacią ..ekwipunek można włączyć ale nie mogę się poruszyć nawet po wpisaniu kodów i użyciu F8 ...zapisać gry też się nie da ....MENU też nie da się włączyć