[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_Prprpr*
#1202Użytkownik Gość_eldoelo* dnia środa, 22 grudnia 2021, 14:35 napisał
Ktoś próbował poszaleć z kodami po przejściu fabuły? Wie ktoś czy twórcy niektóre z nich zablokowali? Z tego co sam sprawdzałem to np. postacie pomocnicze są bezużyteczne, rockefeller i itemfeller mają puste eq, reszta nie działa (z wyjątkiem character helpera, ten działa i ma wszystkie funkcje).
Gość_Dhfd*
#1203Użytkownik Horst dnia niedziela, 16 stycznia 2022, 19:00 napisał
Mam problem z zadaniem "Dom nie do poznania". Otóż ogarnąłem strój kupca dla Kazeema i odpowiednia kwotę na wykup domu. Jednak zanim do niego poszedłem przespałem się. W dzienniczku pojawiło się info że do licytacji pozostał jeden dzień. Poszedłem do Kazeema i nie ma z nim żadnych opcji dialogowych. Za porady i sugestie mające rozwiązać ten problem serdecznie dziękuje.
Gość_toja29*
#1207Użytkownik Horst dnia niedziela, 16 stycznia 2022, 19:00 napisał
Mam problem z zadaniem "Dom nie do poznania". Otóż ogarnąłem strój kupca dla Kazeema i odpowiednia kwotę na wykup domu. Jednak zanim do niego poszedłem przespałem się. W dzienniczku pojawiło się info że do licytacji pozostał jeden dzień. Poszedłem do Kazeema i nie ma z nim żadnych opcji dialogowych. Za porady i sugestie mające rozwiązać ten problem serdecznie dziękuje.
Gość_Animariusz*
#1208Użytkownik Horst dnia niedziela, 16 stycznia 2022, 19:00 napisał
Gość_Url*
#1209Gość_Jakubbu*
#1213Użytkownik Gość_ke888nny* dnia poniedziałek, 3 stycznia 2022, 15:01 napisał
Cześć, mam jedno pytanie odnośnie gildii araxos (jeśli już się pojawiło to wybaczcie):
Co przynosi większe korzyści na dłuższą metę (głównie chodzi mi o sprzęt) - zostanie szermierzem u Adelarda czy tropicielem u Garosa? Z tego co widziałem początkowa zbroja tropiciela ma trochę lepsze staty, ale nie wiem jak to wygląda w dalszym etapie.
Co przynosi większe korzyści na dłuższą metę (głównie chodzi mi o sprzęt) - zostanie szermierzem u Adelarda czy tropicielem u Garosa? Z tego co widziałem początkowa zbroja tropiciela ma trochę lepsze staty, ale nie wiem jak to wygląda w dalszym etapie.
Gość_jaaseca*
#1215Użytkownik KozoV2 dnia środa, 15 grudnia 2021, 17:59 napisał
Witam. Mógłby ktoś poradzić jak wejść do przystani łotrów na południowych bagnach? Wykonuję zadanie "Tropem winnych porywaczy" jako strażnik i próbowałem wielu sposobów, które kończyły się krótkim dialogiem z łotrami i śmiercią głównego bohatera. Bardzo proszę o pomoc.
Gość_chuj*
#1216Użytkownik Gość_gorzys* dnia czwartek, 16 grudnia 2021, 03:03 napisał
Kiedy ci piraci kończą melanż po pokonaniu Dużego Bena i rozmowie z nim? Chcę wykonać zadanie "Uprowadzona" lecz nie mogę pogadać z Ivanem gdyż ciągle ma odpalony skrypt na chwalenie mnie po pokonaniu Bena. Oni kończą kiedyś chlać czy to jakiś bug?