[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_Piekarniak*
#1183Gość_d4r3q*
#1186Użytkownik Gość_Bill* dnia wtorek, 21 grudnia 2021, 00:18 napisał
Siemka, wyszedłem z kopalni gildii kupieckiej i nibu otrzymałem swoje przedmioty, a przynajmniej tak pisze w rogu ekranu, lecz w ekwipunku ich nie mam, w kufrze obok wejścia do kopali też ich nie ma, są tylko 4 bryłki rudy które sam tam zostawiłem, ale cały ekwipunek wziąć mi strażnik, a teraz go nigdzie nie ma pany co robić?
Gość_Yui*
#1187Gość_Lokirkir*
#1188Użytkownik Gość_Klawy* dnia niedziela, 9 stycznia 2022, 22:54 napisał
Sprawdziłem u wszystkich i u nikogo się nie odnawia. Moim zdaniem zawsze powinna być możliwość kupienia drewna u drwali, podobnie jak węgla u węglarzy. Jeszcze nie ma gdzie dokupić cięciw... Jestem w 2 rozdziale, czy to się później zmienia?
Gość_Kuri*
#1189Użytkownik Gość_Darek* dnia środa, 12 stycznia 2022, 23:41 napisał
Witam. Mam pytanie, mianowicie gdzie znajduje się miecz o którym wspomniał Stary Harri w zadaniu o nazwie "Starzy Znajomi"? Latam z 30 minut po całych bagnach z telekinezą w ręku ni niestety nie mogę go znaleźć.
Dziękuję za odpowiedź i życzę miłej nocy.
Dziękuję za odpowiedź i życzę miłej nocy.
Gość_Ruda_roksa*
#1192Użytkownik Gość_spvke* dnia czwartek, 30 grudnia 2021, 20:45 napisał
Siemka, mam problem z kluczem w zadaniu Grosz do grosza. Dostałem od jednego górnika główkę klucza, ale brakuje mi drugiej części. Z gońcem araxos nie mam żadnych opcji dialogowych (poza podróżą) (możliwe, że w 2 rozdziale już z nim gadałem) (teraz jestem w 3.) I te zwłoki niedaleko kopalni w lasku przy drzewie są puste, więc je też musiałem już ograbić, ale żadnego buta ani drugiej części klucza nie mam w ekwipunku, a na pewno nic długi czas nie sprzedawałem. Jakieś rady? Z nikim już nic nie mogę pogadać w tej sprawie. Może jakimś kodem można ruszyć to zadanie?
Gość_pizda*
#1196Gość_haxal*
hej mam mały problem nie wiem czemu ale
nie moge odpalić pojawia sie tylko "tapeta" z dodatku myrtany potem minimalizuje sie z dopiskiem gothick II 2.6 ... dalej nie da sie zobaczyć
i tak w kółko.
-kodeki wymienione
-sterowniki tez
-ustawienia w własciwościach juz zrobione w wszystkich wariantach
wczesniej działało bez problemu
nie moge odpalić pojawia sie tylko "tapeta" z dodatku myrtany potem minimalizuje sie z dopiskiem gothick II 2.6 ... dalej nie da sie zobaczyć
i tak w kółko.
-kodeki wymienione
-sterowniki tez
-ustawienia w własciwościach juz zrobione w wszystkich wariantach
wczesniej działało bez problemu