Gość_Marvin*
Cześć,
mam problem z zadaniem "nie zaznasz spokoju". Znalazłem i przeczytałem 1 cześć spowiedzi, ale nie mogę zdobyć 2, ponieważ będąc przy kapliczce na cmentarzu nie mogę wycelować w płaskorzeźbę. Próbowałem łukiem i kuszą z różnych miejsc i Marvin dalej nie namierza celu. Czy mogłem trafić w płaskorzeźbę przed tym zadaniem i teraz się ona nie aktywuje?
Gość_DOSEIZE*
Witam mam problem z zadniem w kronikach myrtany ,mianowicie zadnie bez śladu nie zostało dodane do mojego dziennika jest jakiś sposób żeby to.naprawic czy trzeba resetować do początku?
Gość_Mars*
[quote name='Gjsns' timestamp='1641078572' post='437767']Siemka
Mam problem z misją "kto jest kim"
Problem polega na tym że kiedy mam w dzienniku myśl żeby udać się już do lorenza , to gdy jestem już u niego nie mogę prowadzić z nim dialogu przez co nie mogę zrobić misji
Gość_yousir123*
Po zrobieniu jakiejś czynności np. poparzeniu na tablicę nie mogę z nią zrobić interakcji ani z nikim porozmawiać, o co chodzi?
Gość_Bks*
Mam pewien problem, (błąd w grze) przechodziłem wiele razy już grę i zawsze podczas walki Rodericha z Ulrykiem, pokonując Ulryka, Roderich nie wstaje i nie wchodzi wtedy Mag wody...
Tylko po pewnej chwili wstaje Ulryk i znowu go powalam na ziemie i tak w kółko. Nie wiem co mógłbym z tym zrobić.
Gość_Pogromca*
Siema ogólnie mam problem ponieważ w zadaniu po nitce do kłębka jak już jestem w tym "magazynie" volkera interakcje zatrzymują sie w pokoju z kuchenką (której nie moge nacisnąć) jakby ktoś pomógł byłoby fajnie bo nie chce od nowa gry włączać