[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_Zdrapka*
#1142Gość_chij*
#1144Użytkownik Gość_Puszer* dnia piątek, 7 stycznia 2022, 21:07 napisał
Czesc,
mam problem w quescie "statek w porcie jest bezpieczny, kiedy wracam od drwali to czeka na mnie Richard i mam isc za nim do Graysona. Stwierdzialem ze pojde solo i nie pojawil sie na miejscu docelowym. Ma ktos jakis pomysl ?
mam problem w quescie "statek w porcie jest bezpieczny, kiedy wracam od drwali to czeka na mnie Richard i mam isc za nim do Graysona. Stwierdzialem ze pojde solo i nie pojawil sie na miejscu docelowym. Ma ktos jakis pomysl ?
Cytat
Gość_Popop*
#1145Gość_Bans*
#1147Użytkownik Gość_Franek* dnia niedziela, 2 stycznia 2022, 19:15 napisał
"Witam. Mógłby ktoś poradzić jak wejść do przystani łotrów na południowych bagnach? Wykonuję zadanie "Tropem winnych porywaczy" jako strażnik i próbowałem wielu sposobów, które kończyły się krótkim dialogiem z łotrami i śmiercią głównego bohatera. Bardzo proszę o pomoc."
Na ścieżce obok ciała jest notatka którą trzeba przeczytać. Wtedy Marvin będzie wiedział co odpowiedzieć strażnikom i rozpocznie sie rozdział 3
Na ścieżce obok ciała jest notatka którą trzeba przeczytać. Wtedy Marvin będzie wiedział co odpowiedzieć strażnikom i rozpocznie sie rozdział 3
Gość_ojmor*
#1150Gość_Zh4zir*
#1154Użytkownik Gość_Młody* dnia sobota, 18 grudnia 2021, 14:42 napisał
Czesc, mam taki problem, wczoraj zapisałem grę normalnie bez problemu, dzisiaj przy próbie wczytania tego zapisu następuje Access Violation. Inny save wczytuję się bez problemu, z tym że jest od 20 godzin wcześniej niż ten którego potrzebuje. Da się jakoś ogarnąć ten który crashuje grę? Bo niezbyt mi się chce 20 godzin nadrabiać . Vin 7, uruchamiałem w trybie zgodności z XP już. Jeszcze z tego co widzę na miniaturce zapis jest zrobiony jakby w czasie dialogu, nie wiem dlaczego, czy to może być powód crashu gry?
Siemka, czy ktoś z was może wie jak zostać wyrzuconym z gildii w 2 rozdziale ?
Przechodziłem grę kilka razy i myślałem że tylko można odejść w rozdziale 5 żeby dołączyć do wodnego kręgu,ale ostatnio przeczytałem że marvin może zostać wyrzuconym z gildii w 2 rozdziale "przez jego złe zachowanie".
W przypadku akurat gildii kupieckiej pamiętam że trzeba było zrobić misje od Otmara z pijanym przewodnikiem żeby później dostać ostrzeżenie od Lorenzo , tylko nie wiem co dalej robić
Przechodziłem grę kilka razy i myślałem że tylko można odejść w rozdziale 5 żeby dołączyć do wodnego kręgu,ale ostatnio przeczytałem że marvin może zostać wyrzuconym z gildii w 2 rozdziale "przez jego złe zachowanie".
W przypadku akurat gildii kupieckiej pamiętam że trzeba było zrobić misje od Otmara z pijanym przewodnikiem żeby później dostać ostrzeżenie od Lorenzo , tylko nie wiem co dalej robić
Gość_Bitbear*
#1157Użytkownik Gość_Magege* dnia poniedziałek, 20 grudnia 2021, 12:05 napisał
Czy ma ktoś może problem z misją "im sie należy" lowell nie chce iść do chatki by ją odbudować. Dużo wcześniej oczyściłem całą okolice z potworów i teraz nie ma żadnej opcji dialogowej. Nie wiem co robić
Też się podłączam, mam ten sam problem
Użytkownik SajkonoGaki dnia czwartek, 6 kwietnia 2023, 23:27 napisał
Siemka, czy ktoś z was może wie jak zostać wyrzuconym z gildii w 2 rozdziale ?
Gość_Karo*
#1160Użytkownik Gość_Arturro* dnia sobota, 18 grudnia 2021, 14:47 napisał
Cześć,
Mam problem z zadaniem "Strażnik Równowagi", rozdział 5.
Mam się spotkać w spalonej chacie z Kasselem pomiędzy Wybrzeżem Topielców a Silbach, jednak nigdzie nie mogę go znaleźć.
Będę wdzięczny za pomoc gdzie go znajdę.
pozdrawiam,
Mam problem z zadaniem "Strażnik Równowagi", rozdział 5.
Mam się spotkać w spalonej chacie z Kasselem pomiędzy Wybrzeżem Topielców a Silbach, jednak nigdzie nie mogę go znaleźć.
Będę wdzięczny za pomoc gdzie go znajdę.
pozdrawiam,