[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_beliaros*
#1105Użytkownik Gość_Cronos867* dnia środa, 12 stycznia 2022, 02:40 napisał
Hej,
wie ktoś może gdzie znajduje się paladyn Candac w piątym rozdziale?
Teoretycznie powinien być w klasztorze magów wody ale go tam nie ma.
wie ktoś może gdzie znajduje się paladyn Candac w piątym rozdziale?
Teoretycznie powinien być w klasztorze magów wody ale go tam nie ma.
Candac jest w klasztorze magów wody, w świątyni Adanosa, tam gdzie są 3 arcymagowie wody, jeśli zrobiłeś dla niego wszystkie zadania
Gość_123*
#1108Użytkownik triphida dnia czwartek, 30 grudnia 2021, 14:40 napisał
Witam mam pytanie odnośnie misji Nadchodzący sztorm
Pogadałem z Riordianem i powiedział mi abym udał się do katakumb jeżeli chcę uzyskać więcej informacji leczy gdy usypiam maga stojącego na straży i odczytuje wszystkie księgi które mogę tam znaleźć nie zmienia się wpis w dzienniku i nie mogę dalej tego kontynuować jakieś tipy co zrobić z góry dziękuję
Pogadałem z Riordianem i powiedział mi abym udał się do katakumb jeżeli chcę uzyskać więcej informacji leczy gdy usypiam maga stojącego na straży i odczytuje wszystkie księgi które mogę tam znaleźć nie zmienia się wpis w dzienniku i nie mogę dalej tego kontynuować jakieś tipy co zrobić z góry dziękuję
Gość_Wojtek*
#1110Użytkownik Gość_Darek* dnia środa, 12 stycznia 2022, 23:41 napisał
Witam. Mam pytanie, mianowicie gdzie znajduje się miecz o którym wspomniał Stary Harri w zadaniu o nazwie "Starzy Znajomi"? Latam z 30 minut po całych bagnach z telekinezą w ręku ni niestety nie mogę go znaleźć.
Dziękuję za odpowiedź i życzę miłej nocy.
Dziękuję za odpowiedź i życzę miłej nocy.
Gość_Nice*
#1111Użytkownik Gość_FiledHero* dnia niedziela, 9 stycznia 2022, 20:23 napisał
Hejo,
mam problem, mianowicie podczas questu "bestia z archolos" przy fragmencie spotkania w karczmie bastiana do dziennika nie zostaje wpisana notatka. NPC, z którymi rozmawiałem mają wykorzystane wszystkie opcje dialogowe. Według solucji powinienem teraz pójść spać, i obudzić się "spóźnionym na polowanie", niestety po przespaniu w najbliższej izbie wszyscy nadal są na miejscu. Czy istnieje możliwość ręcznego dodania wpisu do dziennika?. Z góry dzięki za odpowiedz.
mam problem, mianowicie podczas questu "bestia z archolos" przy fragmencie spotkania w karczmie bastiana do dziennika nie zostaje wpisana notatka. NPC, z którymi rozmawiałem mają wykorzystane wszystkie opcje dialogowe. Według solucji powinienem teraz pójść spać, i obudzić się "spóźnionym na polowanie", niestety po przespaniu w najbliższej izbie wszyscy nadal są na miejscu. Czy istnieje możliwość ręcznego dodania wpisu do dziennika?. Z góry dzięki za odpowiedz.
Gość_Ehh*
#1112Użytkownik Gość_Nivram* dnia środa, 22 grudnia 2021, 13:51 napisał
Witam mam problem z misja wodny krąg jestem po przygotowaniu pułapki przez ludzi lichwiarza i kessel kazał mi iść za sobą jak się zatrzymał przed nami jest 4 ludzi volkera i nie ma żadnej opcji dialogowej z góry dziękuje za pomoc
[right][/right] Gość_wefwefs*
#1117Użytkownik triphida dnia czwartek, 30 grudnia 2021, 14:40 napisał
Witam mam pytanie odnośnie misji Nadchodzący sztorm
Gość_Bycek1337*
#1118Gość_Kris*
#1120Użytkownik Gość_Got* dnia czwartek, 30 grudnia 2021, 12:34 napisał
Nie wiem co zrobić. Należę do araxos, i właśnie skończyłem 4 rozdział (skok z wodospadu)budzę się w klasztorze, i nie mogę z nikim pogadać ani nigdzie wejść. szukałem w filmach na YouTube ale ten ktoś z filmiku był strażnikiem miejskim i budzi się w komnacie riordiana, a ja w sali z uchodźcami. Na korytarzu jest jakiś mag i babka ale nie ma opcji dialogowych. Czy to bug czy da się coś zrobić?