Gość_Dragun11*
[quote name='Gość_Pies*' timestamp='1641143414' post='437784'][quote name='Gość_SzanowanyObywatelArcholos*' timestamp='1640296009' post='437497']
Gdzie jest ten falochron ?[/quote]
Gość_Nierozgarnięty*
[quote name='Gość_balagan*' timestamp='1640458097' post='437545']Mam misję "To nie Twoje"
w misji okradli piwnicę Helgi z beczek piwa i muszę je odszukać. 2 znalazłem w kanałach obok piwnicy ale gdzie szukać reszty beczek ?[/quote]
U wujka google ''' kroniki myrtany solucja - w steamcomunity'''[/quote]
Gość_Dociekliwy poszukiwacz*
Wie ktoś co się stało z kobietą ze statku z prologu? Chodzi o kobietę co z Aną gadała na statku. Lea miała na imię. Jestem w 3 rozdziale, ale nie wiem gdzie ona poszła. Powie mi ktoś gdzie jej szukać? Czy żyję czy nie, a jak nie żyję to gdzie są jej zwłoki. Ciekawość mnie zrzera. Bo Ana, Timo, Kazeem, Fabio, Rupert, Maiwen i Ezekiel to wiem gdzie są i będą, ale nie wiem co się stało z Leą. Odpowie mi ktoś na to pytanie? Proszę.
Gość_Szymekk*
Siemka. Może doradzicie mi co zrobić z moim problemem.Przypadkowo podniosłem jakiś przedmiot w gildii araxox, teraz wszyscy chcą mnie zabić. Pojawiła mi się informacja "twoje przestępstwo zostało zgłoszone". Da się jakoś odkupić winy? Niestety cofnięcie się do save z przed kradzieży nie jest już możliwe.