[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_Sawio*
Witam mam problem z dwoma misjami "Po nitce do kłębka" oraz "dla dobra publicznego".
W pierwszej misji gra cały czas mi wmawia że nie sprawdziłem wszystkich śladów w Wilczym Leżu co zrobiłem ponieważ w akcie desperacji sprawdziłem na YouTubie jak powinna przebiegać ta misja i zrobiłem ją do samego początku z tym samym skutkiem.
Jeśli chodzi o drugą misje bo podczas dodarcia pod budowany dom Kaleba z Caramonem... Kaleb poprostu zniknął i go nigdzie nie ma szukałem go po całym porcie i nigdzie go nie idzie znaleźć.
Jeśli ktoś zna odpowiedź na moje pytania to niech Adanos ma was w swojej opiece.
W pierwszej misji gra cały czas mi wmawia że nie sprawdziłem wszystkich śladów w Wilczym Leżu co zrobiłem ponieważ w akcie desperacji sprawdziłem na YouTubie jak powinna przebiegać ta misja i zrobiłem ją do samego początku z tym samym skutkiem.
Jeśli chodzi o drugą misje bo podczas dodarcia pod budowany dom Kaleba z Caramonem... Kaleb poprostu zniknął i go nigdzie nie ma szukałem go po całym porcie i nigdzie go nie idzie znaleźć.
Jeśli ktoś zna odpowiedź na moje pytania to niech Adanos ma was w swojej opiece.
Gość_Kabraxis*
Kostur wymagajacy 25 many. Bije chyba 20 i ma 5 penetracji pancerza czy coś takiego. Leśnego ścierwojada mam na jakieś 1000 ciosów minus krity.
Kostur 80 many. Bije 50 albo 55. 35 penetracji pancerza. Leśnego ścierwojada mam na jakieś 1000 uderzeń minus krity.
Może ktoś mi wyjaśnić to?
Kostur 80 many. Bije 50 albo 55. 35 penetracji pancerza. Leśnego ścierwojada mam na jakieś 1000 uderzeń minus krity.
Może ktoś mi wyjaśnić to?
Gość_kazaii*
#1008Użytkownik Gość_kaorlqq* dnia niedziela, 9 stycznia 2022, 12:13 napisał
Po wejściu do skarbca Vardhal w cutscence gdzie wchodzi Kessler i dwóch myśliwych postacie stoją w miejscu bez żadnego dialogu a gra wywala albo po prostu nic sie nie dzieje.
Spróbowałem od nowa wejść do twierdzy Vardhal bo miałem save, ale niestety to nic nie pomogło...
jakieś rady? już tak blisko końca, nie chce od nowa zaczynać.
Spróbowałem od nowa wejść do twierdzy Vardhal bo miałem save, ale niestety to nic nie pomogło...
jakieś rady? już tak blisko końca, nie chce od nowa zaczynać.
Gość_Chuj*
#1009Użytkownik Gość_Igor* dnia piątek, 7 stycznia 2022, 10:56 napisał
Siema, warto rezygnować ze straży dla Wodnego Kręgu? Jeśli tak to w którym momencie najlepiej? Drugie pytanie, bardziej techniczne, macie jakiś sposób na rozjaśnienie kanałów czy innych ciemnych miejsc? Ustawianie jasności w ustawieniach nic nie zmienia.
Gość_tal*
#1011Użytkownik Gość_FiledHero* dnia niedziela, 9 stycznia 2022, 20:23 napisał
Hejo,
mam problem, mianowicie podczas questu "bestia z archolos" przy fragmencie spotkania w karczmie bastiana do dziennika nie zostaje wpisana notatka. NPC, z którymi rozmawiałem mają wykorzystane wszystkie opcje dialogowe. Według solucji powinienem teraz pójść spać, i obudzić się "spóźnionym na polowanie", niestety po przespaniu w najbliższej izbie wszyscy nadal są na miejscu. Czy istnieje możliwość ręcznego dodania wpisu do dziennika?. Z góry dzięki za odpowiedz.
mam problem, mianowicie podczas questu "bestia z archolos" przy fragmencie spotkania w karczmie bastiana do dziennika nie zostaje wpisana notatka. NPC, z którymi rozmawiałem mają wykorzystane wszystkie opcje dialogowe. Według solucji powinienem teraz pójść spać, i obudzić się "spóźnionym na polowanie", niestety po przespaniu w najbliższej izbie wszyscy nadal są na miejscu. Czy istnieje możliwość ręcznego dodania wpisu do dziennika?. Z góry dzięki za odpowiedz.
Gość_Whitelighter*
#1012Gość_Whitelighter*
#1014Użytkownik Gość_shavo3425* dnia niedziela, 15 maja 2022, 13:46 napisał
Potrzebuje linku do strony na wszystkie przedmioty. Podesle ktoś? Było takie zestawienie w excelu
https://docs.google.co...5vk/edit#gid=0
Gość_anonek*
#1015Użytkownik Gość_Dudkov* dnia sobota, 15 stycznia 2022, 15:57 napisał
Siemka, czy ktoś z was miał Bug w zadaniu „krew o wino” polegający na tym ze po zabiciu renegatów przy winnicy Valerio żaden ze strażników nie miał żadnego dialogu, przez co nie mogliście skończyć tego questa? Jest jakiś kod konsolowy żeby to ruszyć dalej?
Czy mógłby poratować ktoś save'm z początku 5 rozdziału/końca 4?
Dysk na którym miałem save'y ostatnio mi się schajczył a byłem na fragmencie przed samym wejściem do vardhal. Chciałbym cholernie dokończyć grę, a nie chce mi się zaczynać od zera. Serio pomóżcie bo aż mi szkoda tych 90 godzin co spędziłem na wbijaniu tego wszystkiego (((
Dysk na którym miałem save'y ostatnio mi się schajczył a byłem na fragmencie przed samym wejściem do vardhal. Chciałbym cholernie dokończyć grę, a nie chce mi się zaczynać od zera. Serio pomóżcie bo aż mi szkoda tych 90 godzin co spędziłem na wbijaniu tego wszystkiego (((