Gość_ManfredHojny*
Witam, aktualnie robie misje "W ekstremalnych warunkach", oddałem wszystkie potrzebne zbroje do Unicorna. Musze teraz pogadać z Euric. Gdzie on sie znajduje? Szukam od godziny i nic 🥺
Gość_Lololo*
Wie ktoś gdzie dokładnie szukać zdobionego miecza na bagnach w zadaniu "starzy znajomi"
Gość_SiariuS*
Siema,
Mial ktoś problem z doalczeniem do wodnego kręgu? Mianowicie krzykacz niedaleko straży, nie ma go już na miejscu ale nie pojawia się nic w dzienniku. Pozostałymi się już zająłem i Kessel nie ma żadnego dialogu poza ucz mnie. Ktoś coś?
Gość_Kisielor*
Siemano, mam problem z misja Uprowadzona. Niestety kiedy chce pogadac z Ivanem, ten gada że Oscar dziś mega wino podaje czy coś i misja nie może być skończona. Ktoś miał podobny problem?
Gość_Mamszczesciedobugow*
Witam mam problem z zadaniem Przygotowanie do wyprawy otoz zgodziłem się by Kessel załatwił tych dwóch robotników ale zapomniałem o tym i sam z nimi zagadałem i teraz stoję w miejscu w dzienniku pisze że kessel wróci za dwa dni a przespałem już 10 i wciąż jest w klasztorze z dialogiem Ucz mnie co robic
Gość_Łajdak*
Siema . Mam problem z dwoma misjami (stawiam że to bardziej jakoś błąd niż nie wykonane kroki) Mianowicie : Ucieczka - mam pomoc Homerowi w ucieczce z przystani łajdaków . Problem jest taki że nie miałem runy do miasta wiec samo zadanie musiałem wykonać po turnieju itd. Zdobyłem runę , wróciłem do obozu . Mam w notatkach informacje co zrobić i tak dalej , ale nie mam żadnych opcji dialogowych ani z Homerem , ani z jego nadzorca . Drugim problemem jej misja "porwana" gdzie muszę odnalezc porwana dziewczynę . Znajduje się ona w celi w jaskini regenatow w wyżej wspomnianym obozie . Rozmawiałem z Oscarem który wysyłał mnie do Iwana , jednak nie mam z nim zbyt wielu opcji dialogowych ponieważ każdy w obozie nadal odnosi się do turnieju na którym pokonaliśmy dużego Bena . Ogólnie wygląda to tak jakby gra się delikatnie zawiesiła na momencie "imprezy" w karczmie w przystani łajdaków po wygranym turnieju i nie mogę nic dalej zrobić
Gość_Fafiasty*
Witam. Mam problem z misją opowieści plagi
Mam wrażenie że już zapałem trutką wszystkie szczurze nory i jak idę do Coruma nie mogę jej zakończyć.
Gdzie mogę dostać mapę kanałów?
Gość_Roszald*
Hej,
Wie ktoś gdzie mozna zwiekszyc sile powyzej 120? W Araxos Adelard ma ograniczenie do 120, a wiele mieczy wymaga wiekszej sily.
Dzieki
Gość_Sledziu23*
Spróbuj u Dona w przystani łotrów, sam u niego rozwijałem siłę, ale nie pamiętam czy powyżej 120
Gość_Medi*
Hej. Rozdział 2, końcówka. Wiem, że kradzieży kieszonkowej zaawansowanej uczy Borr, ale nie mam z nim takiego dialogu. Kiedy wchodzę z nim w interakcje, spuszcza mnie ma drzewo i nie chce gadać... Jakiś pomysł?
Gość_Yan*
Jest na półce skalnej w wilczym leżu
Dokładnie jak idziesz do zamku drogą to nie skręcaj do zamku tylko idź na lewo tam jest taki domek wejdź na niego i stamtąd będziesz widział jak śpi na półce skalnej