Gość_Sacred*
Mam problem z zadaniem
"Wyruszamy do miasta" po powrocie do wioski silbach i rozmowie z Kurtem, Albyn który powinien dać mi misję, nie daje jej. Czy ktoś miał podobnie ? Ktoś wie jak ruszyć grę dalej ? Myślałem że to jakiś bug gry i przechodziłem ze starszego save'u 3 godziny do tego momentu znowu 😅
Gość_Arek*
Siemka. Mam pewien problem z stonem. Otóż chodzi o to że wyszedłem z twierdzy vardhal i zdobyłem zniszczona zbroje która ma naprawić Stone ale nwm gdzie się on podział pomocy.
Ilość postów: 2
Witam, czy mógłby ktoś udostępnić save przed rozpoczęciem zadania wodny krąg? Kessel stoi nad wodospadem i nic nie da się zrobić ;/
Gość_Dabroo*
Cześć grając w straży miejskiej mamy do wyboru dwa awanse Szermierz i Kusznik, jeśli dobrze wiem. Kogo polecacie bardziej wybrać i dlaczego?
Gość_Konik*
Witam. Jestem w 5 rozdziale i mam pytania dwa.
I Chciałbym się nauczyć otwierania zamków na mistrz, ale nie mogę znaleźć teraz nauczyciela. jako czeladnik jestem u drugiego mistrza u ślusarza ale nie mam takiej opcji rozmowy. Wcześniej przyżydziłem i teraz nikt mnie nie chce mnie tego uczyć. Ponoć to jest potrzebne do niektórych zamków otwarcia.
II Potrzebuję serce bagiennego golema. Już raz takiego zabiłem ale bez umiejętności wyciągania z nich serc. Znajdę teraz gdzieś drugiego, albo mogę je gdzieś kupić? Serce potrzebne mi do stworzenia mistrzowskiego łuku.
Pozdrawiam Konio
Gość_Gdzie*
Hej napisze ktoś kod(bądź napisze gdzie znaleźć) na strój roboczy podrzebuje do zadania z wyslanikiem. Niestety ten co dostajemy w kopalni araxos sprzedałem, i ten z obozu węglarzy również.
Gość_Wodospad*
[quote name='Gość_Strażnik*' timestamp='1645426117' post='438711'][quote name='Gość_Arturro*' timestamp='1639835226' post='437273']Cześć,
Mam problem z zadaniem "Strażnik Równowagi", rozdział 5.
Mam się spotkać w spalonej chacie z Kasselem pomiędzy Wybrzeżem Topielców a Silbach, jednak nigdzie nie mogę go znaleźć.
Będę wdzięczny za pomoc gdzie[/quote]
Powinien być przy wodospadzie.