Gość_Barti*
Siema, wiecie gdzie znaleźć schemat na długi magiczny miecz? Jestem w drugim rozdziale, możliwe że jest w Wilczym Leżu ale chciałem się upewnić czy może nie jest do znalezienia w innym miejscu
Gość_Dexter*
Siema jest jakiś kod na przedmioty? Zgubiłem amulet neka i teraz będzie po zadaniu :k z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam,
Gość_Michi2120*
Problem z zadaniem nocny wartownik ,nie mogę wejść do tego niedźwiedzia bo nie mam klucza do drzwi,co robić?
Gość_Feo*
Cześć, proszę o pomoc, jesteście moją ostatnią nadzieją.
Podczas walki wręcz z pięściarzem w zatoce ekwipunek mojej postaci został zablokowany - przeciwnik wpadł do wody, a ja po zakończonej walce nie zauważyłem problemu i zapisałem stan gry,
Jest jakiś kod lub sposób na odblokowanie ekwipunku? Próbowałem już resetować grę, spać, ustawiać postać konsolą poprzez F8, ginąć, przechodzić do innej lokacji, pływać oraz szukać innych przeciwników do walki wręcz - to niemal 5 rozdział, więc nie wiem czy jeszcze ktoś pozostał.
Gość_Dragoxod*
Mam problem z zadaniem '' tropem winnych porywaczy''. Dostałem informację od morderców gonzalo że mam iść śladami martwych zwierząt i tak dotrę do przystani, więc szedłem tym tropem aż trafiłem do rozwidlenia w prawo i w lewo bo ciała potworów się skończyły i znalazłem na lewo jaskinie gdzie jest ta przystań ale jak tam wejdę to pojawia mi się katscenka z dwoma obrońcami przystani i dosłownie nie mam innych opcji dialogowych jak łapówka dla nich i to mi nic nie daje bo i tak umieram gdy to im proponuję i ta druga opcja że niby ktoś mnie przysłał co mi też nic nie daje bo wybierając ten dialog nie mam opcji kto mnie przyslal i też ginę. Proszę o pomoc
Gość_Dar*
Hej, gdzie można nauczyć się zaawansowanej i eksperckiej kradzieży kieszonkowej? mam tylko podstawową
Gość_Andu*
W archolos mam problem ze znalezieniem domku z kwiatami zadanie za kilka wytrychow
Gość_Dragoxod*
Skąd zdobyć klucz do sypialni lokvara. Proszę o szybkie info
Gość_Szaman Kombinator*
Mam takie pytanie gdzie znajdę Fabio po tym jak znikł z plantacji bagiennego ziela ze swoimi ludźmi?