Gość_Pecruz*
W rozdziale 5 almanach nie pojawia sie na regale jest tylko skrzynia i menzdurka
Gość_MikeB2001*
Czy można tworzyć runy w Kroniki Myrtany Archolos tak jak w Gothicu 2 a jak tak to jak się tego nauczyć i gdzie znajdują się Stoły Runiczne ?
Gość_MemLander*
Mam problem ze ślusarzem w mieście. Jestem jego czeladnikiem i jestem w 4 rozdziale, a on dalej nie chce mi dać pozwolenia na pracę u innego mistrza.(wyszedłem już z kopalni w Wilczym leżu)
Gość_Misiek*
Siemka, czy mógłby ktoś mi wyjaśnić o co chodzi w zadaniu ,,Wyszkoleni ludzie'' ? Wykonałem już zadania w których poznaje się różnych rzemieślników, a dalej nie mogę podać Kesselowi żadnych imion i nie mam z nim żadnej opcji dialogowej. Dodam jeszcze, że wojowników, Varina i Dustera do niego przyprowadziłem i czekają przy wejściu do Vardhal.
Nie moge wejsc w zaden dialog z Kesselem ani Riordanem.
Gość_GOŚĆ -ŁUKASZ*
Mam problem z zadaniem z deszczu pod rynne w 5 rozdziale nie moge otworzyć drzwi do wieży gdzie jest moje wyposażenie. podobno patch 1.1 to naprawił ale nie mogę go nigdzie pobrać znajduje jedynie jego opisy. Czy mogłby mi ktoś pomóc w tej kwestii...dziękuje
Gość_kufel*
Szukam nauczycieli siły w kronikach myrtany rozdział 1 ktoś wie gdzie UW mistrza znajdę?
Gość_Vegg*
Hej. Mam problem z misją ,, nadchodzący sztorm ,, budzę się po wypiciu eliksiru, przychodzi po mnie nowicjusz i zaprowadza mnie pod wieże , ale nic do mnie nie mówi , że mam wziąć ekwipunek czy coś , pomimo tego po wzięciu go dalej mówi żebym mu nie przeszkadzał .. jakiś bug ? Bez dialogu nie można przejść do dalszego ciągu misji
Gość_Qqww*
[quote name='Gość_Pies*' timestamp='1641143414' post='437784'][quote name='Gość_SzanowanyObywatelArcholos*' timestamp='1640296009' post='437497']
Gdzie jest ten falochron ?[/quote]
Ilość postów: 4
W zadaniu "Nikt nie zostaje w tyle" Rupert siedzi sobie przed karczmą, mam miksturę o którą prosił a on nic, żadnej opcji dialogowej z nim nie ma, a w dzienniku misja została. Ktoś coś?
Gość_Lalka*
Gdzir mogę kupić kly trola bo brakuje do zbroji
Gość_Trofea*
Kto uczy ściągania trofeow
Gość_Trofea*
Czy ktoś wie kto uczy ściągania kłów - potrzebuje kłów trolla do zbroi a Allen juz nie żyje