Gość_Tentyp*
Witam. Jestem w trakcie turnieju w przystani łotrów. Po walce z orkiem kamera wskazuje na wejście z którego powinien wyjść kolejny potwór, ale nic się nie dzieje. Sprawdzając kodami arenę nie widać tam żadnego nowego przeciwnika. Zna ktoś rozwiązanie problemu? Nie mogę ruszyć fabuły dalej
Gość_Pomocy12*
Gorąca prośbą o save przed wejściem do świątyni Vardhal bo fabuła mi stanęła...
I krótką instrukcję jak wbudować save
Właściciela odpowiedzi chętnie wynagrodzeń blikiem na piwko !
Gość_Kandar*
Witam,wie ktoś gdzie ucieka Agitator? Lub kod na jego przywołanie/teleportację,blokuje mi to fabułe.
Ilość postów: 3
WItam i pozdrawiam. 90 godzin na liczniku i żadnych problemów z zadaniami oprócz "Dla dobra publicznego". Czy wie ktoś w jaki sposób podłożyć przedmioty aby wystraszyć Kaleba z jego domu oraz jego ludzi? Wkładam je do skrzynek ale to nic nie daje a mojego wspólnika do tego zadania - Cardamona nigdzie nie ma.. wtf
Gość_Ja zbo*
Witam,
Po walce z Otisem w turnie na przystani głównemu bohaterowi nie zmienia się głos z powrotem na normalny po użyciu tego czaru spowolnienia. Wczytywałem pare razy przed tym i nic . O co kaman ?
Gość_Bildemada*
[quote name='Gość_gorzys*' timestamp='1639620195' post='437176'] dopiero w 4 akcie da się wykonać to zadanie
Gość_Olzet*
Problem z zadaniem "Zamykamy interes". Nie pojawia się grupa szturmowa na Bursztynowym Wybrzeżu po wykonaniu z Pablem akcji w kanałach. Co zrobić by wykonać zadanie?
Gość_fxska1a*
Siemka, prawdopodobnie sprzedałem przypadkowo Stary Miecz od Mirona, który jest kluczem do świątyni. Nie mogę teraz odblokować osiągnięcia. Sprawdziłem wszystkich kupców na mapie, jest możliwe, że itemy kupców sie zresetowały wraz z nowym rozdziałem? Oddałem ponad 60 monet, wiec to nie możliwe ze mi tego nie dał. Da rade może go na kodach przywołać?
Gość_Krakk*
Mam problem z misją: czas decyzji. Z Brzytwiaka wyciągnąłem miecz i prawdopodobnie go gdzieś sprzedałem - jak się on nazywa, ten miecz, który powinienem dać Devirowi?
Martwy brzytwiak leży cały czas ale jest pusty.
Gość_Patryk*
Wie ktoś może gdzie znajdę Detlawa od misji Kontraktor czy jakoś tak ?
Gość_Gawi*
Witam. Mam problem z jednym questem o nazwie Wojownik Innosa, problem polega na tym że zaczyna sie jakaś scenka przy wejściu na cmentarz ale nic się nie dzieje wiem że maja tam stać jacyś nowicjusze i maja gadać o jakiś odgłosach. Jest moze jakis kod żeby ich przyzwac, mogłbym spróbować z innym savem ale ostatni mam dopiero w 3 rozdziale, jeśli macie jakieś pomysły to śmiało
Gość_Qlim*
Witam, problem z nieumarłym magiem w Ruinach zamku Vardhal. Po kilkunastu sekundach walki, gdy zdrowie maga spada o jakieś 30%, gra zawiesza się. Nie pomagają żadne komendy, potrzeba resetu komputera.
Gość_Michał*
Hej. Mam problem z misją ,, nadchodzący sztorm ,, budzę się po wypiciu eliksiru, przychodzi po mnie nowicjusz i zaprowadza mnie pod wieże , ale nic do mnie nie mówi , że mam wziąć ekwipunek czy coś , pomimo tego po wzięciu go dalej mówi żebym mu nie przeszkadzał .. jakiś bug ? Bez dialogu nie można przejść do dalszego ciągu misji