Gość_qqqqqqqq*
runa teleportacyjna do przystani łotrów jest u handlarza. jak wchodzisz do jaskini gdzie arena do walk to na samym początku po lewej stronie
Gość_dynamitSeba*
czy wie ktoś gdzie zdobyć zbroje nordmarczyka?
Gość_siema*
Siemka, czy mógłby ktoś mi wyjaśnić o co chodzi w zadaniu ,,Wyszkoleni ludzie'' ? Wykonałem już zadania w których poznaje się różnych rzemieślników, a dalej nie mogę podać Kesselowi żadnych imion i nie mam z nim żadnej opcji dialogowej. Dodam jeszcze, że wojowników, Varina i Dustera do niego przyprowadziłem i czekają przy wejściu do Vardhal.
Gość_Off*
Upewnij się że kupiłeś strój kupca. Pamiętaj że jak kupujesz najpierw wybierasz strój potem kolor i czapkę. Nie naciskamy ESC i ppm po wyborze pierwszej opcji.
Gość_Rocketmk*
Siemanko miłośnicy gothic
Mam problem zdadniem z deszczu pod rynne
Gdy oddalem wszystkie przedmioty dla Riordana.
Poszedłem spać wstaje i w tym pokoju obok gdzie jest stol alchemiczny nie widze przedmiotow do przyrządzenia mikstury.
Co mam zrobić??
Gość_Bezi998*
Czesc wie ktos gdzie znajde przepis na eliksir zrecznosci z gory dzieki.
Gość_Rocketmk*
Siemka
Chodzi o to że nawet tej skrzynki nie mam z ziolami
Zadanie z deszczu pod rynne
Co robic
Gość_Krzyszof*
Zadanie ucieczka, mam już wpis że "wszystko zaczyna się układać w sensowny plan". Rune mam 1szt, tej co używam. Ale narzędzia, co to ma być jakaś skrzynka czy zestaw młotek, piła? Nie mogę wykonać tego zadania, u dinkiela brak opcji żeby Homera zabrać
Gość_Picior*
Rozdział 3 zadanie ucieczka. Jak zabrać Homera z tej karczmy na bagnie ? Ostatni wpis mam ze wszystko zaczyna sie układać ale żadnej opcji u nikogo. Rune teleportacyjna mam ale jie wiem co dalej.
Gość_Jaaaak*
Cześć
Mam misję "To nie Twoje"
w misji okradli piwnicę Helgi z beczek piwa i muszę je odszukać. 2 znalazłem w kanałach obok piwnicy ale gdzie szukać reszty beczek ?
Gość_Masko*
Witam, Panowie
Mapa do jona jest słabo czytelna czy mógłby kots wskazać gdzie jest magazyn do którego powinienem się udać?.