Gość_Greg*
Jest gdzieś lista waypointów, teleportacji do Kronik Myrtany?
Gość_Smutas*
Jak na razie jestem zauroczony tym modem. Chylę czoła przed jego autorami.
Heh, kto mi podpowie gdzie są smoki z listu gończego? Idąc do spalonego młyna polazłem od punktu teleportacyjnego niedaleko ruin zamku i najpierw wybiłem orki na farmie. Podchodzę do młyna a tam.... Jeden bandyta siedzi w spalonej chacie i żadnego smoka w okolicy!
Niedługo przedtem, zanim listy gończe wziąłem, zabiłem przy młynie ognistego jaszczura. To niby był ten smok???
Gość_abc*
Wie ktoś gdzie mógłbym znaleźć kody na NPC? Jeden mi się zbugował, nie mogę nawet zacząć rozmowy (Tomas od mrocznego paladyna)
Gość_Smutas*
Co dokładnie trzeba zrobić aby wykonać zadanko "Grosz do grosza"? Niby mam szukać zaginionych pracowników. Podobno przewoźnik Araxos ma mieć ścieżkę dialogową pchającą zadanie dalej, a nie ma... Niby znajduję dalej jakieś nieopisane zwłoki, ale bez buta...
Tylko to zadanko z tych starych mi wisi.
Gość_Kocio*
Siemka mam problem z znalezieniem miecza devira , wie ktoś gdzie go moge znalezc?
Ilość postów: 1
Mam problem z zadaniem "Dom nie do poznania". Otóż ogarnąłem strój kupca dla Kazeema i odpowiednia kwotę na wykup domu. Jednak zanim do niego poszedłem przespałem się. W dzienniczku pojawiło się info że do licytacji pozostał jeden dzień. Poszedłem do Kazeema i nie ma z nim żadnych opcji dialogowych. Za porady i sugestie mające rozwiązać ten problem serdecznie dziękuje.
Gość_Smuitas*
Ja mam 101% 2H i 100% kuszy. Nie kupowałem pozostałych ksiąg bo i po co? Jestem w V rozdziale i niestety miecz o największych obrażeniach (ten od komendanta straży miejskiej) jest jednoręczny, niestety... I do tego zręczności wymaga... Zatem nie wiem, czy pójście w siłę i 2H było sensowne. Jest na końcu jakiś porządny oręż 2H wymagający tylko siły?
Gość_Xxxx*
4 rozdział koniec imprezy. Ja tam ide
Gość_Help*
Nie da rady grać, wchodzisz do 5 rozdziału i wszyscy respia się podwojnie/potrójnie, po czym gierka się freezuje na cutscence przy zbieraniu winogron w klasztorze. Próbowałem wczytywać, naprawiać komenda "doktor", nic nie działa
Gość_Smutas*
Kończę przeszukiwanie zamku, wiem, że wielu zadań mawet nie znalazłem. Gram Strażnikiem, terminuję u alchemika. Ale ciekawi mnie, bo jeszcze dwóch miejsc nie odwiedziłem, i chyba już nie zdążę. Może komuś innemu się udało? Jak to zrobił?
Chodzi mi o zejście do jakiejś piwnicy w Wilczym leżu (nie to z tym pijakiem ), to obok wejścia do głownej budowli.
Drugie miejsce to drzwi na Bursztynowej plaży, te po schodkach, co niesaleko od nich widać wyjście tunelu w sam raz dla chrząszcza.
Kto się pochwali że tam był?
Gość_Markus*
Witajcie, czy warto szkolić się w kowalstwie grając 2h? Czy najlepsze bronie można kupić, znaleźć czy jednak samemu trzeba wykuć?
Gość_Smutas*
Jestem w świątyni w VI rozdziale. Gra ma jeden minus. Zrobiona jest pod granie łukiem i zręczność oraz 1H. Ilość broni 1 i 2 H zależnej od zręczności jest ogromna. Siła raptem tylko do kusz się nadaje, chyba, że ktoś nabije jej 230, ale skorzysta z niej dopiero na koniec gry. Mogła by też być możliwość nabicia o wiele większej ilości expa. Ja dochodząc do 100% w kuszy i broni 2H oraz siły na 210 nie byłbym s tanie naujczyć się żadnej innej umiejętności, ani kowalstwa, ani łuczarstwa, alchemi, a już o kręgach magii nie wspomnę. Kończęgrę mają ponad 50 level, a przydałoby się jeszcze ze 20-30 nabić.