[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_xsuperx122*
#766Użytkownik Gość_vider* dnia niedziela, 26 grudnia 2021, 20:28 napisał
misja mały upominek
przy starym mieście zaczepił mnie południowec który zlecił mi abym zostawił skrzynkę przy łóżku w hotelu. Następnie za misję dostajemy skórzany mieszek i mamy sprawdzić co jest w środku. W środku jest 100golda i eliksir życia. Po wypicu eliksiru umieram automatycznie. Jak zakończyć to zadanie ?
przy starym mieście zaczepił mnie południowec który zlecił mi abym zostawił skrzynkę przy łóżku w hotelu. Następnie za misję dostajemy skórzany mieszek i mamy sprawdzić co jest w środku. W środku jest 100golda i eliksir życia. Po wypicu eliksiru umieram automatycznie. Jak zakończyć to zadanie ?
Musisz przeczytać list który leżał na ławce, po przeczytaniu listu misja się skończy
Gość_Kolibery*
#768Użytkownik Gość_gorzys* dnia czwartek, 16 grudnia 2021, 03:03 napisał
Kiedy ci piraci kończą melanż po pokonaniu Dużego Bena i rozmowie z nim? Chcę wykonać zadanie "Uprowadzona" lecz nie mogę pogadać z Ivanem gdyż ciągle ma odpalony skrypt na chwalenie mnie po pokonaniu Bena. Oni kończą kiedyś chlać czy to jakiś bug?
Mam to samo… prośba o pomoc
Gość_Majki*
#769Użytkownik Gość_Żywiec* dnia wtorek, 21 grudnia 2021, 06:05 napisał
po dotarciu na bagna przez przewoźnika wszystkie potwory mnie ignorują a z npcami nie da się pogadać Da się to jakoś naprawić kodami albo co ? Bo jak nie to z bite 6h gry w plecy , jak wczytuje starszy save to jest ok ale no …
Mam podobnie, ale Yannick mi zniknął i nie mogę wogóle tam wejść do wioski bandytów
Gość_Vergth*
#770Gość_grunge*
#773Użytkownik Gość_Smutas* dnia sobota, 15 stycznia 2022, 13:53 napisał
Ratujcie! Jak w klasztorze w zadanku: Najmniejsi będą Największymi napić się tej cholernej mikstury na końcu? Klikasm, postać mi się w niej myje i nic dalej się nie dzieje....
No to już, napiłeś się. Powinieneś mieć ikonkę i skacz.
Jak nie, to po prostu uzyj kodów żeby przezyć upadek
Gość_Smutas*
#774Użytkownik Gość_grunge* dnia sobota, 15 stycznia 2022, 15:01 napisał
No to już, napiłeś się. Powinieneś mieć ikonkę i skacz.
Jak nie, to po prostu uzyj kodów żeby przezyć upadek
Jaką ikonkę? Ja i tak przeżywam potem upadek, nawet ze szczurem się boksuję. TYlko żw qciąż malutki jestem i nic z tym nie mogę zrobić.