Gość_Help*
Witam, mam problem, wszedłem do aktu 5, mam przynieść magowi rzeczy z listy, a w miejscu gdzie mam dostać moździerz gra wywala się na cutscence, tylko alt ctrl deltę ratują sytuację , utknąłem ☹️
Gość_2 rozdział*
Cześć, podpowie ktoś które rośliny potrzebne są na poty/jedzenie na hp/zrękę ? Czy są jakieś rośliny które warto skupowac od handlarzy? Dzięki
Pan Rozkładu
Ilość postów: 2753
Klasa: Nekromanta
Goblinie Jagody, Wschodni Fiołek, Korzeń Leczniczy i Szczaw Królewski.
Gość_Stópkarz*
Cześć wam,
na samym końcu gry, gdy szedłem z Ivy do Volkera ten się nie zrespił, miał ktoś ten problem i wie co zrobić?
Gość_Smutas*
Jak zrobić list gończy Hiena? Na cmentarzu mam 4 gości. I nigdzie nikogo więcej. A wcześniej jak polazłem tamm na próbę, bez robienia zapisu, to było tam 5 wrogów, ich szef za murem i jeszcze dwóch. A teraz gdy idę ponownie, to nikogo tam nie ma.
Gość_Szynald*
Dla potomnych: By korzystać z warsztatu, trzeba mieć w ekwipunku Prosty nóż.
Gość_Smutas*
Ratujcie! Jak w klasztorze w zadanku: Najmniejsi będą Największymi napić się tej cholernej mikstury na końcu? Klikasm, postać mi się w niej myje i nic dalej się nie dzieje....
Gość_Dudkov*
Siemka, czy ktoś z was miał Bug w zadaniu „krew o wino” polegający na tym ze po zabiciu renegatów przy winnicy Valerio żaden ze strażników nie miał żadnego dialogu, przez co nie mogliście skończyć tego questa? Jest jakiś kod konsolowy żeby to ruszyć dalej?
Ilość postów: 4
Podeśle ktoś fajnego save z początkowej rozgrywki? Z góry dziękuje!
-> czityexe@gmail.com
Gość_truetot*
jest jakis kod na zepsute wino z zdania dla koneserow? sprzedalem raz i quest nie ruszyl.
Gość_Aspiore*
Wiecie kto uczy łuczarstwa na 2 poziom? Nidzie nie mogę znaleźć nauczyciela od tego