Gość_ratpwnock*
Cześć,
Po otwarciu wejścia do Wilczego Leża w rozdziale 4 Ivy nie dała mi zadania :po nitce do kłębka" i cała fabuła stanęła. Czy ktoś z was miał podobne problemy?
Gość_rgbs*
gdzie moge znalezc homera w wiezieniu? nie moge znalezc wiezienia a misja mowi , ze na mnie tam czeka
Gość_Belon*
Ktoś wie gdzie mozna znalezc ksiege do magii kregu trzeciego tom 1? Mam wszystkie pozostale, wiele duplikatów bo jest ich w grze wiecej ale pierwszej nie moge znalezc
Gość_Gromnn*
Siemka, robię zadanie tropem winnych porywaczy i nie zebrałem notatki, której przeczytanie jest potrzebne do zaliczenia zadania. Notatka powinna leżeć koło zwłok Antonio, jak wrociłem w to miejsce nie było już ani zwłok ani notatki. Da się to jakoś rozwiązać żeby przejść dalej?
Ilość postów: 1
Siema, czy jest ktoś w stanie pomoc z zadaniem "Statek w porcie jest bezpieczny" mianowicie nie wiem gdzie pobiegł Richard, wyczytałem, że miał mnie zaprowadzić do Anskara tylko kompletnie nie wiem gdzie mam go znaleźć.
Gość_cesc*
Gdzie znajduje się huxlay bo dziada nie mogę znaleźć w tym porcie
Gość_Marmars*
Ktoś próbował poszaleć z kodami po przejściu fabuły? Wie ktoś czy twórcy niektóre z nich zablokowali? Z tego co sam sprawdzałem to np. postacie pomocnicze są bezużyteczne, rockefeller i itemfeller mają puste eq, reszta nie działa (z wyjątkiem character helpera, ten działa i ma wszystkie funkcje).
Gość_PeterSdz*
Popłynąłem z Yannicka na przystań Łotrów ale nie zacząłem 3 rozdziału i wróciłem do miasta. Jednak jak chce teraz wrocić na przystań łotrów to nie mogę znaleźć Yannicka. Ktoś pomoże?
Gość_Aspire*
Jestem w 5 rozdziale podziemia Vardahal, i gdy wchodzę do skarbca odpala mi się cutscenka wchodzenia,wbiegają moi towarzysze ale nie odpalają się dialogi i nic nie można zrobić, miał ktoś z was może taki problem?
Gość_Maniak*
Cześć!
W tabeli atrybuty są po dwie wartości w rzędzie. Ale nie wiem o co chodzi z tą pierwszą wartością. Ta druga to faktyczna. Po zdjęciu wszystkiego co dodaje jakieś punkty statystyk 1=/=2, więc nie wiem o co chodzi z tym. Ktoś już na to wpadł?
Gość_Maniak*
Pas siłacza +15 nie uruchamia się tylko u mnie? Mam 101 siły i pas dodaje tylko 10