Ilość postów: 1
Witam, nie wiecie może gdzie znajdę książkę Sztuki walki - myrtanski szermierz tom 1?
Gość_Trzykropek*
Witam, poszukuje kodu na wszystkie przedmioty albo sama książkę z recepturą Dagoberta mam jakiegoś buga i nie ma książki wczytywałem wcześniejsze sejwy szukałem jej nawet teleportowałem się do tego pomieszczenia na wszesniejszym lvl i nic... Pomocy proszę..
Pan Rozkładu
Ilość postów: 2753
Klasa: Nekromanta
Pojawią się w jednym z listów gończych od łowcy w trzecim albo czwartym rozdziale.
Gość_Jankes96*
mam problem z zadaniem wodny krag mianowicie na koncu questa przy wodospadzie gdy stoimy z kesselem i jest scenka gdy mopwimy z bradlockiem po rozmowie skaczemy z wodospadu gdy mam przeniesc sie do 5 rozdzialu to wywala error datastack push stackoverflow!!!
Gość_Diego*
Gdzie znajde chate w gornej czesci portu gdzie znajduje sie Blake w misji w bialy dzien [Trop wieznia]
Ilość postów: 11
Dajesz pełnoprawną reckę na GE
Gość_Fisk*
To teraz pytanie, na które pewnie nikt nie zna odpowiedzi xd
Co otwiera klucz-miecz, który dostajemy od typa z muzeum za przyniesienie mu sporo starych monet?
Pan Rozkładu
Ilość postów: 2753
Klasa: Nekromanta
Ukryty obszar na południowym krańcu wyspy. Żeby tam dotrzeć trzeba płynąć na zachód z obozu piratów.
Gość_Hsshhs*
Folwark chłopięcy
Jak pogodzić braci? Rozmawiałem z Andreasem w GM i Holwigiem i powiedział że mam wypytać farmerów. Jest już za późno czy mam jeszcze szansę?