Zobacz Dying Light: The Following na Twitch.tv

Informacja prasowa

Wejdź na Twitch.tv w sobotę, 22 sierpnia 2015, i obejrzyj livestream z "Dying Light: The Following", ogromnego dodatku do gry "Dying Light". Stream rozpocznie się jutro o godzinie 19:00 czasu polskiego (10AM PDT / 6PM CET) i zostanie poprowadzony przez dwóch członków zespołu "Dying Light" – Macieja Binkowskiego i Pawła Modlińskiego. Zaprezentowana zostanie nowa mapa i inne nowości z nadchodzącego dodatku. Podczas rozgrywki zobaczymy wprowadzenie do nowej fabuły, która skupiona jest wokół Kyle Crane'a i opowieści o tajemniczej grupie ludzi.

dying light, dlc, the following

Podczas streamowania zostaną zaprezentowane nowe elementy nadchodzącego dodatku: ogromna nowa mapa, nowe bronie, o które prosili fani gry, a także pojazdy, które można dowolnie ulepszać i personalizować. Po graniu na żywo, prowadzący odpowiedzą również na pytania od fanów, zadane przez Twitter i Facebook.

Komentarze

Brak komentarzy! Bądź pierwszy! Podziel się swoimi spostrzeżeniami!

Dodaj komentarz

 
 
Wczytywanie...