Witam. Mam bardzo poważny problem. Otóż, jestem w New Reno (Nowe Reno ). Nie miałem tutaj zbyt wielkiej reputacji, ale to nieważne. Moja drużyna składała się z Cassidy'ego, Vic'a i Sulika. Udałem się do Shark Club i... no, robiłem parę interesujących rzeczy z żoną Bishop'a. Tutaj zaczęły się komplikacje. Gdy wyszedłem z jej komnaty chciałem zejść na dół (czyli tam gdzie został mój team). Z racji iż Bishop nie przepadał za mną, po wejściu do jego pokoju atakował mnie. No cóż, nie miałem wyjścia - rozwaliłem go i strażników. Po zejściu na dół wszyscy mnie zaatakowali (raz się żyje - kill them all). Jednakże... mojej drużyny już nie było! Save'y mam tylko podczas walki z patałachami Bishop'a. Ma ktoś jakiś pomysł co mogę zrobić?
PS. Co ciekawe, po rozwaleniu jego całego kasyna karma podskoczyła mi o ponad 100, dostałem rangę Bohater a w Broken Hills mam Bożyszcze Tłumów
To niemożliwe. Normalnie po tym, jak ona wzięła cię na górę to twoje ziomki powinny być na samym dole lub w środkowym piętrze (tym drugim). Chyba zależało od wersji w którą grałem, bo przeszedłem eng i pl. A czemu tobie znikają? Hmmmm... Miałeś jakieś problemy w instalacji? Ściągałeś grę przez p2p? Jakieś błędy ci wyskakują? Nie wiem. Całkiem dziwna sprawa... Przy ściąganiu przez p2p (Ares) miałem takie błędy w ściągniętym dodatku do red alert 2, że albo mi wywalało do łajnowsa, albo jednostki jakoś dziwnie się zachowywały (mianowicie to czołgi latały, ale nie mogły przelecieć przez wodę...).
Nic z tych rzeczy. Żadnych błędów, gra chodzi bez zarzutu (no dobra, czasem wywala kiedy nadużywam Ctrl + Esc ), a nawet lepiej. Myślę że może to mieć coś wspólnego z tym że oni 'gdzieś tam byli' a ja rozwaliłem Bishop'a... Eh, mgła totalna xD Widocznie będę sobie musiał poradzić bez nich (2x Metal Armor w plecy)...
/EDIT/
Wątpię żeby zostali zabici, przeszukałem wszystkie ciała, niemożliwe żeby tam leżeli...
Na pewno nie zostawiłeś ich gdzieś? Może w piwnicy sprawdź... Tam gdzie trzeba tego no nie pamiętam jak się nazywał ale Salvatore chciał go zabić bo mu wisiał 1000 okrągły. Po schodach w dół w barze. A bez nich (naprawdę) trochę niezbyt lajtowo się pchać na enklawę ;/. Szczególnie bez Vica który Gaussę będzie dzierżyć ;]. Zas**** bugi
Miałem to samo co Dabu. Zrobiłem tak: wczytałem grę i przed złożeniem wizyty pani Bishop zostawiłem drużynę przed kasynem. Poszedłem solo, zrobiłem swoje a drużyna czekała na mnie tam gdzie ją zostawiłem. Alternatywy nie widzę.
PS: Dabu, z lokalu Bishopa można sie wymknąć używając "skradania sie". Zmniejsz poziom trudności na minimum i spróbuj przejść przez pokój Bishopa aż do schodów na niższy poziom. Za którymś razem się uda [ja miałem chyba 50 skradania]. Tylko uważaj żeby nie zderzyć się z żadnym ze strażników bo wykryją twoją postać od razu.
i ja miałem ten sam problem, a że dowiedziałem się o nim dopiero jak już zapisałem wszystkie savey u góry po akcji z bishopową xD tak też już byłem zmarnowany xD lecz co się stało, przeszedłem się po wszystkich piętrach, nikogo nie było, ale bishopowa pojawiła się w swoim pokoju, pogadałem z nią jeszcze raz, jeszcze raz poszliśmy na pięterko i jak już zszedłem, to pojawiła się cała ekipa także może jeszcze jakiś zbłąkany wędrowiec jak ja będzie miał podobny problem, to proszę bardzo takie jest rozwiązanie
Użytkownik Gość_Synu* dnia czwartek, 9 maja 2024, 14:26 napisał
i ja miałem ten sam problem, a że dowiedziałem się o nim dopiero jak już zapisałem wszystkie savey u góry po akcji z bishopową xD tak też już byłem zmarnowany xD lecz co się stało, przeszedłem się po wszystkich piętrach, nikogo nie było, ale bishopowa pojawiła się w swoim pokoju, pogadałem z nią jeszcze raz, jeszcze raz poszliśmy na pięterko i jak już zszedłem, to pojawiła się cała ekipa także może jeszcze jakiś zbłąkany wędrowiec jak ja będzie miał podobny problem, to proszę bardzo takie jest rozwiązanie
.
O po 15 latach gra wraca do łask 🥹 też mam problem z drużyną i dziś po pracy spróbuję tak zrobić ☺️