Matthias
Ułi! Ułi! *Zaklaskał jak foka.* Spoko panie Ja-Już-Więcej-Nie-Będę-Pił;p Nie będę bił młodszych, teraz przerzucę się na dużo starszych ;p
Pozdro szejset, ziom. Dyskryfikacja squad nadchodzi.
Jeszcze jakieś pytania?
Jeszcze jakieś pytania?
Czy to prawda że 99% kobiecej części i fae (i pewien wycinek męskiej xD) pożąda twego małego ciała ?
;p
Nic mi na ten temat nie wiadomo. Poza tym, moje małe ciało jest zbyt małe, żeby znieść 99% (i pewien wycinek płci męskiej).
Nic mi na ten temat nie wiadomo. Poza tym, moje małe ciało jest zbyt małe, żeby znieść 99% (i pewien wycinek płci męskiej).
Bo masz ciało mniejsze niż on, co jest swoją drogą niemałym osiągnięciem;p
Matt... Zgiń ;p. I nie wpędzaj ludzi w kompleksy i zakłopotanie . Z ciekawości - ile Ty masz wzrostu? Nie wiem czy ktoś o to nie pytał, ale...
Wiesz co Fav!? Mam to samo! Z dziewięćdziesięcioma procentami napotkanej przeze mnie populacji! Ciekawe, nie? xP
Matt, ja tam kocham twoją duszę...
Matt, ja tam kocham twoją duszę...
Fav - ale o tym, żeś Ty nizszy ode mnie jeszcze pamietam. Więc się czuję usprawiedliwiona. W sumie wychodzi na to, ze Mat też .
Dlaczego nie wsytąpiłeś w poznańskim Mam Talent? Czekaliśmy z Pervem na jakąś wstawkę bardzo humorystyczną
Dlaczego nie wsytąpiłeś w poznańskim Mam Talent? Czekaliśmy z Pervem na jakąś wstawkę bardzo humorystyczną
Nit - to teraz wiem, kto do mnie pisał w sobotę SMSa w trakcie Mam Talent;]
Matt - dlaczego u Q i Randala siedzisz w klapkach?;-)
Vanita to chyba kocha wszystko, co ma układ rozrodczy;P
Matt - dlaczego u Q i Randala siedzisz w klapkach?;-)
Vanita to chyba kocha wszystko, co ma układ rozrodczy;P