Cytat
Znalazł ktoś może tom 1 kręgu 3
Można kupić od Maga Ognia Tengrala z kaplicy Innosa w IV Rozdziale za 1000 sz. złota. Nie wiem czy da się znaleźć gdzieś wcześniej.
Cytat
Będzie mi ktoś w stanie powiedzieć o jaką małą winnice chodzi w zadaniu Nowe wytyczne do Garosaz Gildii?
Dodam że to w 3 rozdziale jest.
O winnice Rity.
Cytat
wie ktos gdzie mozna sie nauczyc mistrzowskiej alchemii nie bedac czeladnikiem u alchemika ?
U Bodowina,... za 2500 szt. złota.
Cytat
Witam, w misji ''w biały dzień'' muszę znaleźć ulotki w zatłoczonym miejscu w mieście wie ktoś gdzie one są lub jakie to miejsce?
Nie musisz nic szukać. Idź do drukarni/ pracowni pisarskiej i zapytaj o ulotki Venzela.
Cytat
mam pytanko próbuję zrobić zadanie przyczółek potrzebny od zaraz. mam sie wg zadania rozejrzec po obozie darthe lecz szukam od godziny i nic nie ma a nie moge z nim nawiazac dalszej rozm. Wiecie moze co trzeba zrobic ?
Musisz włamać się do skrzyni i znaleźć list, ale musisz to zrobić tak, żeby cię nie zauważył.
Cytat
Hejka,
niestety napalilem sie zeby grac magiem i nie moge znalezc trzeciej czesci ksiegi zby moc uzywac zaklec poziomu drugiego. caly czas uzywam majac 16lvl lodowej strzaly (poz 1), ten czar zadaje teraz taak malo obrazen ze gra dalsza nie ma sensu. chcialbym uzywac zaklec poziomu 2giego. od nowa nie chce grac bo mam juz 46h przegrane
Na pewno można gdzieś znaleźć w II rozdziale, niestety nie pamiętam gdzie. Spróbuj u Maga Ognia Tengrala. A jeśli nie, to na 100% ma ją handlarz różnościami w Przystani Łotrów ( III rozdział ). Tam też można znaleźć runę Lodowej Lancy ( jest u handlarza, ale jak dobrze poszukasz na terenie wokół enklawy to możesz ją mieć za darmo) i kilka innych zaklęć.
Tak swoją drogą...mając 46 godzin na liczniku to powinieneś zwiedzić mapę wzdłuż i wszerz. Mi się udało znaleźć wszystkie księgi II Kręgu i runę pięść wiatru w II rozdziale. Niestety nie pamiętam gdzie.