Gość_Marvin*
Wie ktoś co zrobić gdy Riordana zabrali arcy magowie nie mogę wydostać się z lecznicy misja z deszczu pod rynnę
Gość_Kozak to ja B)*
w zadaniu od Graysona wie ktos gdzie jest ten kaleb jak wykonałem wszystko co sie dało i nie wiem gdzie on teraz jest wczesniej był w swojej chacie a teraz nie wiem
Gość_Aakarin*
Zadanie "Za bryłek kilka" wyjaśniłem grupę na murach i nie wiem co dalej. W dzienniku jest wpis że mam znaleźć bryłki krążące na rynku i notka o jakimś kowalu w dzielnicy portowej.
Gość_PolenSan*
Witam.
Tak z czystej ciekawości zapytam.
1. Gra nie posiada szybkiego zapisu czy muszę go odpowiednio skonfigurować?
2. Czy u was też zapisywanie gry zajmuje niemalże minutę?
Gość_Arczitsu*
Witam, w queście "po nitce do kłębka" po otwarciu skrzyni Jona w Wilczym Leżu, zabrałem paczkę, w której była kartka z szyfrem, po otwarciu kartki, Marvin stwierdził że jest już wszystko jasne, jednakże nic mi się nie pokazało, kartka zniknęła z ekwipunku a ostatni wpis w dzienniku nakazuje mi sprawdzić co uda mi się zdziałać dzięki znalezionemu pakunkowi. Tak powinno być i coś mi umyka czy natrafiłem na jakiś bug związany z questem?
Gość_Kajper*
Będzie mi ktoś w stanie powiedzieć o jaką małą winnice chodzi w zadaniu Nowe wytyczne do Garosaz Gildii?
Dodam że to w 3 rozdziale jest.
Gość_Marvin*
Witam wie ktoś gdzie są krzykacze lichwiarza chce wstąpić do wodnego kręgu misja strażnik równowagi
Gość_Kozak to ja B)*
wie ktos gdzie mozna sie nauczyc mistrzowskiej alchemii nie bedac czeladnikiem u alchemika ?
Gość_Przemo213313*
Gdzie znajde chate w gornej czesci portu gdzie znajduje sie Blake w misji w bialy dzien [Trop wieznia]
Gość_Strażnik*
Witam, w misji ''w biały dzień'' muszę znaleźć ulotki w zatłoczonym miejscu w mieście wie ktoś gdzie one są lub jakie to miejsce?
Gość_Wojtello*
Witam. Gdzie jest Bradlock? Nie mogę typa znaleźć xd dzięki z góry za pomoc
Gość_Yezertt*
Witam mam problem z zadaniem nie przejdą dokładnie rzecz mówiąc nie mogę go oddać gdy podchodzę do adelarda nie mam żadnego dialogu mogę jedynie dodać że poszedłem zapolować na cieniestwora z grizem i griz został zabity przez cieniestwora