[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Siemka, wyszedłem z kopalni gildii kupieckiej i nibu otrzymałem swoje przedmioty, a przynajmniej tak pisze w rogu ekranu, lecz w ekwipunku ich nie mam, w kufrze obok wejścia do kopali też ich nie ma, są tylko 4 bryłki rudy które sam tam zostawiłem, ale cały ekwipunek wziąć mi strażnik, a teraz go nigdzie nie ma pany co robić?
Gość_Game ower*
Cześć, mam problem z zadaniem "od nici do kłębka" czy jakoś tak. W każdym razie po pomocy od Helgi powinienem się udać do Ludwiga czyli kartografa.
Jednak mogę z nim tylko handlować i zapytać co u niego.
Widziałem, że wcześniej też był poruszany ten problem, ale nikt nie znalazł odpowiedzi, może teraz po kilku dniach coś się uda.
Widziałem, że wcześniej też był poruszany ten problem, ale nikt nie znalazł odpowiedzi, może teraz po kilku dniach coś się uda.
Gość_DiabełGrogaty*
#208Użytkownik Gość_balagan* dnia sobota, 18 grudnia 2021, 08:21 napisał
pod wyspą z latarnią jest wielki skarbiec, ale nie wiem jak tam wejść, spadłem z latarni i wrzuciło mnie tam przez podłogę.
Musisz wpłynąć tam. Patrząc od strony wyspy, wejscie jest po prawej stronie latarni. Nie jestem pewien, ale chyba nawet nie musisz nurkować.
Gość_Raps*
#210Użytkownik Gość_Game ower* dnia wtorek, 21 grudnia 2021, 01:02 napisał
Cześć, mam problem z zadaniem "od nici do kłębka" czy jakoś tak. W każdym razie po pomocy od Helgi powinienem się udać do Ludwiga czyli kartografa.
Mam ten sam problem. Jak masz rozwiązanie to przyjmę je z otwartymi ramionami!
Gość_Vamp*
#211Użytkownik Gość_Yoshima* dnia wtorek, 14 grudnia 2021, 16:42 napisał
Miał ktoś może problem z misją "nie przejdą"? Mianowicie odprowadziłem farmerów do kopalni i jest napisane że mam wrócić do adelarda ale jak przychodzę do niego to nie ma żadnej ścieżki dialogowej
ja musiałem wczytać i nie dopuścić by ten na G nie umarł na cieniostrworZe. Wtedy normalnie poszło, chyba Bug Gość_Vamp*
#212Użytkownik Gość_Raps* dnia wtorek, 21 grudnia 2021, 02:54 napisał
Mam ten sam problem. Jak masz rozwiązanie to przyjmę je z otwartymi ramionami!
Gość_balagan*
[quote name='Gość_Żywiec*' timestamp='1640063106' post='437392']po dotarciu na bagna przez przewoźnika wszystkie potwory mnie ignorują a z npcami nie da się pogadać Da się to jakoś naprawić kodami albo co ? Bo jak nie to z bite 6h gry w plecy , jak wczytuje starszy save to jest ok ale no …[/quote
Tylko save, mnie to nawet zabrało z niczego całą kasę
Tylko save, mnie to nawet zabrało z niczego całą kasę