Gość_Maciora Rzeczna*
A teraz wszyscy chórem DZIE KU JE MY
Gość_Game ower*
Cześć, mam problem z zadaniem "od nici do kłębka" czy jakoś tak. W każdym razie po pomocy od Helgi powinienem się udać do Ludwiga czyli kartografa.
Jednak mogę z nim tylko handlować i zapytać co u niego.
Widziałem, że wcześniej też był poruszany ten problem, ale nikt nie znalazł odpowiedzi, może teraz po kilku dniach coś się uda.
Gość_Gothicfan*
Siema forumowicze
Jestem w pierwszym rozdziale, mam 60 siły + 5 z questline
Chce dobić 80 przed 2 rozdzialem, jakieś pomysły? Gdzie znajdę miksturki siły albo czy można je zrobić w 1 rozdziale?
Gość_Blys*
Wie ktoś gdzie mogę nauczyć się wykuwania broni na poziom doświadczony ? Nie mogę tego zrobić u odgara
Gość_balagan*
Musisz wpłynąć tam. Patrząc od strony wyspy, wejscie jest po prawej stronie latarni. Nie jestem pewien, ale chyba nawet nie musisz nurkować.[/quote]
Dzięki. Ale już wlazłem, znalazłem 2 mapy:blush:
Gość_Żywiec*
po dotarciu na bagna przez przewoźnika wszystkie potwory mnie ignorują a z npcami nie da się pogadać Da się to jakoś naprawić kodami albo co ? Bo jak nie to z bite 6h gry w plecy , jak wczytuje starszy save to jest ok ale no …
Gość_Robercik*
Kojarzy ktoś w którym miejscu powinien być gość do odbierania nagród za listy gończe z Gildii?
Gość_Dziki iki*
Można gdzieś sprawdzić kod na spawn npc? Jeden mi się totalnie zbugowal, nie mogę nawet zacząć rozmowy (Tomas od mrocznego paladyna)
Gość_balagan*
[quote name='Gość_Żywiec*' timestamp='1640063106' post='437392']po dotarciu na bagna przez przewoźnika wszystkie potwory mnie ignorują a z npcami nie da się pogadać Da się to jakoś naprawić kodami albo co ? Bo jak nie to z bite 6h gry w plecy , jak wczytuje starszy save to jest ok ale no …[/quote
Tylko save, mnie to nawet zabrało z niczego całą kasę
Gość_Marvin*
Nie mogę znaleźć tej biblioteki