[GII:NK] Kroniki Myrtany Archolos
Gość_Lokusama*
#162Gość_pavey*
W misji dla gildii gdzie mam przekonać Darta zabrałem list ojca ze skrzyni, byłem w gildii i powinienem wrócić do Darta i przekazac mu list z propozycją z gildii. Powinien walczyć z bandytą jednak stoi sam kolo ciał dzików (bandytów w okolicy zabiłem duzo wcześniej). Próbowałem spać kilka dni, robić inne misje i nic nie pomaga
Gość_Lokusama*
#169Użytkownik Gość_pavey* dnia niedziela, 19 grudnia 2021, 20:50 napisał
W misji dla gildii gdzie mam przekonać Darta zabrałem list ojca ze skrzyni, byłem w gildii i powinienem wrócić do Darta i przekazac mu list z propozycją z gildii. Powinien walczyć z bandytą jednak stoi sam kolo ciał dzików (bandytów w okolicy zabiłem duzo wcześniej). Próbowałem spać kilka dni, robić inne misje i nic nie pomaga
podejdź tam albo wejdź do obozu, póxniej powinieneć wrócić do adelarda i mu powiedzieć że Dart nie żyje Gość_pavey*
#170Użytkownik Gość_Lokusama* dnia niedziela, 19 grudnia 2021, 20:54 napisał
podejdź tam albo wejdź do obozu, póxniej powinieneć wrócić do adelarda i mu powiedzieć że Dart nie żyje
Problem w tym że żyje, nie ma zadnego przeciwnika. Próbowałem go atakować, ale się nie da. Spróbuję później może użyć jakiś kod na przyzwanie moba i może jakiś cieniostwor go zabije i puści misję dalej
Gość_Madzia*
#171Użytkownik Gość_H4Z3X* dnia niedziela, 19 grudnia 2021, 08:39 napisał
Cześć, u mnie występuje ten sam problem, nie wiem czy coś pomijamy w zadaniu ( mam koło potrzebne do zadania oraz przyprowadziłem delikwenta odpowiedzialnego za uszkodzenie) albo to po prostu bug, nie ma żadnych nowych opcji dialogowych z żadną obecną postacią.
A podrzuciłes to koło zębate do pokoju tych dwóch ziomków ?
Gość_Lokusama*
#172Użytkownik Gość_pavey* dnia niedziela, 19 grudnia 2021, 21:08 napisał
Problem w tym że żyje, nie ma zadnego przeciwnika. Próbowałem go atakować, ale się nie da. Spróbuję później może użyć jakiś kod na przyzwanie moba i może jakiś cieniostwor go zabije i puści misję dalej
Gość_QstieRc*
#179Użytkownik Sandro de Vega dnia wtorek, 14 grudnia 2021, 19:05 napisał
Mam nietypowy problem. Nie mam pojęcia jak wykuć miecz. Nauczyłem się kowalstwa, kupiłem przepis, zebrałem potrzebne surowce... i dupa. Nie jestem w stanie użyć żadnego obiektu w kuźni bo "czym?". Nie wiem czy brakuje mi czegoś co w przepisie nie jest podane? Czy może jest jakieś inne stanowisko niż piec, kowadło do kucia?
Potrzebny jest młot kowalski