Gość_Lucek*
Siema, gdzie znaleźć Weigara do zadania 'nocny patrol?'
Gość_asare*
hej, wiecie jak zdobyc szybko pierwszy tom pierwszego kregy magi ??
Gość_kuriwica mnie strzeli*
nie dostałem ekwipunku po wyjściu z kopalni
Gość_Gość*
Mam błąd w zadaniu "kto zabił stana" konkretnie nie mam żadnej kwestii dialogowej z Fox'em po rozmowie z Oscarem o wilczych jagodach, możecie nakierować mnie jaki jest problem?
Gość_pavey*
W misji dla gildii gdzie mam przekonać Darta zabrałem list ojca ze skrzyni, byłem w gildii i powinienem wrócić do Darta i przekazac mu list z propozycją z gildii. Powinien walczyć z bandytą jednak stoi sam kolo ciał dzików (bandytów w okolicy zabiłem duzo wcześniej). Próbowałem spać kilka dni, robić inne misje i nic nie pomaga
Gość_Mendi*
Cześć Ktoś wie gdzie znaleść Kafa po wyjściu z łaźni? Quest : Wyrwać chwasty
Gość_Tom*
Przeczytaj notatki które znalazłeś w paczce, powinieneś też mieć zakrwawioną mape.
Mape może wyczyścić kartograf w mieście, możesz też spytać Helgi co z tym zrobić.
Gość_Tom*
Niee, musisz mieć list jego ojca przy sobie żeby mieć dostępna opcje dialogową.
Gość_Foppish*
Witam.
Problemem nie jest handlarz, tylko złe przekazane winno, w ekwipunku powinno być wino napisane jako dziwny trunek i takie powinienelbys dac armarowi.
Mam nadzieję że pomogłem, w razie co pisz.
Gość_Magege*
Czy ma ktoś może problem z misją "im sie należy" lowell nie chce iść do chatki by ją odbudować. Dużo wcześniej oczyściłem całą okolice z potworów i teraz nie ma żadnej opcji dialogowej. Nie wiem co robić