Gość_Michau hau*
Witam,czy ktoś spotkał się z problemem ukończenia misji Honorowi robotnicy? W chwili gdy wszyscy spotykają się już w siedzibie rodericha z nikim nie ma żadnej opcji dialogowej kończącej questa, ani z Ramona ani z nikim. Pozdrawiam
Gość_balagan*
Problem z NPC-ami czasen można rozwiązać, przespać się albo wrócić w to same miejsce za dzień, zauważyłem tu problem z czasem odliczania przez grę a ruchem NPC
Gość_balagan*
Problem z NPC-ami czasen można rozwiązać, przespać się albo wrócić w to same miejsce za dzień, zauważyłem tu problem z czasem odliczania przez grę a ruchem NPC[/quote]
Acha, czasem też powiązane to jest z wykonaniem innych misji (moze chodzi o te danie czasu?)
Ilość postów: 3
Umiejętność łuczarstwo poziom doświadczony kto morze nauczyć i jak się jest czeladnikiem u kowala to jak się wyprodukuje miecz to nie ma go jak sprzedać w opcji "sprzedaj wyprodukowana bron "bo go nie pokazuje że go wyprodukowaliśmy z schematów.
Gość_Dekril*
Kassel jest koło rzeczki jak idziesz od silbach w stronę miasta skręcasz pod górkę w prawo mijając muzykanta na górce jest rzeczka po prawej stronie tam stoi kassel
Gość_Dawid*
Cześć, po opuszczeniu kopalni araxos nie odzyskałem swojego ekwipunku od strażnka... Został zabrany przed wejściem do kopalni. Co robić?
Gość_stacuuu*
Cześć. Mam problem z zadaniem "Nadchodzący Sztorm". Po rozmowie w klasztorze z Magami Wody (Jest to cutscenka),
kamera przechodzi z klasztoru na drzewo z lampionem, ale coś się buguje i kamera się tam zatrzymuje, nic się nie dzieje a cutscenki nie można kontynuować. Miał ktoś ten problem? Nie mogę iść dalej z fabułą przez ten błąd......
Gość_M3ndi*
Siema w zadaniu Wyrwać chwasta pobiłem Kifa w łaźni potem miał mnie zaprowadzić do zleceniodawcy i go zgubiłem ktoś wie gdzie go znajdę?