Gość_balagan*
pod wyspą z latarnią jest wielki skarbiec, ale nie wiem jak tam wejść, spadłem z latarni i wrzuciło mnie tam przez podłogę.
Gość_Matsky*
Wie ktoś może gdzie znajdę Detlawa od misji Kontraktor czy jakoś tak ?
Gość_Panda*
Mam problem z zostaniem nowicjuszem. Da się nim wogóle zostać? Jeśli tak, to w jaki sposób?
Gość_DrFeelGood*
Pomocy, mam questa w mieście "Polowanie z Alanem" - podczas podążania za Alanem, ktoś mnie zagadał, następnie ja z nieuwagi zrobiłem zapis, i teraz nigdzie go nie mogę znaleźć.
Gdzie jest docelowe miejsce jego wędrówki ?
Gość_Matsky*
[quote name='Gość_Panda*' timestamp='1639817924' post='437262']Mam problem z zostaniem nowicjuszem. Da się nim wogóle zostać? Jeśli tak, to w jaki sposób?[/quote
Nie da rady ani nowicjuszem i tym bardziej magiem.
Gość_Sprytny54*
Gdzie nauczę się alchemii na poziom mistrz?
Gość_balagan*
Gdzie nauczę się alchemii na poziom mistrz?
Najszybciej alchemi uczy alchemik niedaleko śpiewaka na północny wschód od wioski. ąle za mistrza trzeba 2500 wybulić
Gość_Młody*
Czesc, mam taki problem, wczoraj zapisałem grę normalnie bez problemu, dzisiaj przy próbie wczytania tego zapisu następuje Access Violation. Inny save wczytuję się bez problemu, z tym że jest od 20 godzin wcześniej niż ten którego potrzebuje. Da się jakoś ogarnąć ten który crashuje grę? Bo niezbyt mi się chce 20 godzin nadrabiać . Vin 7, uruchamiałem w trybie zgodności z XP już. Jeszcze z tego co widzę na miniaturce zapis jest zrobiony jakby w czasie dialogu, nie wiem dlaczego, czy to może być powód crashu gry?
Gość_Arturro*
Cześć,
Mam problem z zadaniem "Strażnik Równowagi", rozdział 5.
Mam się spotkać w spalonej chacie z Kasselem pomiędzy Wybrzeżem Topielców a Silbach, jednak nigdzie nie mogę go znaleźć.
Będę wdzięczny za pomoc gdzie go znajdę.
pozdrawiam,
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Spalona chata jest przy rzece koło wodospadu. Przechodziłeś koło niej na początku gry, o ile wybrałeś opcję wyruszenia w drogę ze swoim bratem. Tam też w późniejszym czasie robisz zadanie "pomoc dla powodzian". Chyba, że chodzi Ci o to, że go tam nie ma?