Gość_BmarvinENTERescape*
Witam, czy ktos orientuje sie w polozeniu gildii zlodziei w miescie ? Prosze o info i z gory dzieki
Gość_Tymek*
Witam nie wiem co zrobić w misji po nitce do kłębka gdy zagineła Ivy i mam paczkę jona
Gość_1312*
Jest w tym modzie moze gildia zlodziei ? Orientuje sie ktos ? Czy tylko same umiejetnosci mozna nabyc ?
Gość_Marvin*
Witam nie wiem co zrobić w misji po nitce do kłębka gdy zagineła Ivy i mam paczkę jona
Gość_Szymek019*
Siema mam problem z zadaniem dla koneserów, mam podłożyć wino jakiemuś kupcowi a więc podkładam Armarowi i idę do Lorenzo i nic się nie dzieje ktoś wie co dalej?
Gość_Terry*
Jestem w trakcie wykonywania misji Nocny Patrol. Po zakończeniu motywu w slamsach Weigar zapytał mnie, gdzie idziemy, więc wybrałem klasztor. Gdy tam doszliśmy, Weigar oparł się o murek i tyle. Jak próbuję zagadać, to denerwuje się. Ktoś wie, jak go "odblokować", aby zdać raport?
Gość_Zuzkas*
Hej, tez mam problem ze znikającą wędką, gdzie dokladnie, na ktorej farmie sa te o ktorych mowicie?
Gość_Marv*
Panowie, wiecie gdzie w 2 rozdziale znajde veita?
Gość_Zuzkas*
Musi siedziec w karczmie moze sie zbugowal
Gość_Marvin*
Witam nie wiem co zrobić w misji po nitce do kłębka gdy zagineła Ivy i mam paczkę jona odwiedziłem Volkera i mam znaleźć trop w wilczym leży nie wiem gdzie zacząć szukać.
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Veit często przesiaduje na ławce koło bramy wyjściowej z wioski. Chodzi o tą, która jest po przeciwnej stronie osiedla niż dom Starszego.
Gość_Amator*
Jest jakiś sposób na odwrócenie komenty orccamps?