Gość_Xade*
Nie mogę zrobić zadania z wabikiem na szczury bo gdzieś mi drugi zniknął
Gość_Baja*
Czesc wszystkim mam problem.misja w biały dzien (trop ulotek) byłem w karczmach, doprowadziło mnie to za stocznie do goscia którego wsadziłem do więzienia miałem iść do straznika po nagrodę przed rozpoczęciem dalszych poszukiwań tak zrobilem i teraz od czego zacząć?
Gość_gorzys*
Kiedy ci piraci kończą melanż po pokonaniu Dużego Bena i rozmowie z nim? Chcę wykonać zadanie "Uprowadzona" lecz nie mogę pogadać z Ivanem gdyż ciągle ma odpalony skrypt na chwalenie mnie po pokonaniu Bena. Oni kończą kiedyś chlać czy to jakiś bug?
Gość_Maxivoice*
Witam. Czy ma ktoś problem z questem złote innosy? Mi go zwyczajnie nie chcą dać. Po pogadaniu nic się nie dzieje. Czy coś źle pogadałem? Przez to chyba mag terefal Czy jakoś tak nie chce mnie uczyć magii bo jestem " nie godny" i załamka. Inni magowie już nie mogą mnie więcej nauczyć niż 70 pkt many. Pomocy. Czy jakiś inny mag naucza powyżej tego poziomu?
Gość_Koktajlowy Willy*
Siemano wszystkim, krótkie pytanko mam a mianowicie czy wiecie jakie są gildie w Kronikach Myrtany ? Chciałbym wiedzieć zanim do jakiejś dołączę a kręci Mnie Mag Wody pozdro i z fartem
Gość_Danio*
Czy ktos stracił całkowicie swojego save?
Ja straciłem i czy jest szansa go jakoś odzyskać?
Gość_MemLander*
Siemano, mam problem z Albynem, każe mi on przekonać 3 osoby aby pracowały we wsi. Po przekonaniu 3 a nawet 4 osób przychodzę do niego i jedyne co główna postać mówi, to to, że pracuje nad tym i nie mam jak skończyć misji. Próbowałem włączyć i wyłączyć grę, weryfikować pliki i nic.
Gość_Bartek*
Witam nie wiem co zrobić w misji po nitce do kłębka gdy zagineła Ivy i mam paczkę jona