Gość_bartekq*
Czy ktoś wie jak można wejść do klasztoru? Chce grać magiem ale nie mogę tam wejść...
Ilość postów: 1
Mam nietypowy problem. Nie mam pojęcia jak wykuć miecz. Nauczyłem się kowalstwa, kupiłem przepis, zebrałem potrzebne surowce... i dupa. Nie jestem w stanie użyć żadnego obiektu w kuźni bo "czym?". Nie wiem czy brakuje mi czegoś co w przepisie nie jest podane? Czy może jest jakieś inne stanowisko niż piec, kowadło do kucia?
Gość_NIKKI SIXX*
Czy wie ktoś może gdzie jest Henk?? Chodzi dokładnie o questa po nitce do kłębka. Ten ziomek w karczmie nie chce ze mną gadać i jedynym tropem zdaje się być ten Henk, którego nie mogę nigdzie znaleźć.
Gość_KryKry*
Po zaczęciu zadania na nocny patrol w mieście i porozmawianiu z tymi 3 osobami w slumsach Weigar znikł nie wiem co zrobić nie mam zapisu z przed zaczęcia zadania bo go już nadpisałem czy jest coś co można zrobić
Gość_D jo g to uff d ku f*
Gdzie jest kantor i barak gildi kupieckiej
Gość_Mrozi*
Witam. Jak odpalam nowa gra to nie mam intra ? mieliście coś podobnego ?
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Ja miałem i pytałem już o to. Nie wiem czy w ogóle jest tu jakieś intro.
Gość_Marvin*
Witam. Gdzie jest kantor Ibaraki gildi kupieckiej. Zadanie w biały dzień (trop grotu).
Gość_Bones*
W zadaniu trop grotu musisz isc do Araxos, do tamtejszego kwatermistrza. Wejscie do nich jest naprzeciwko Mateya który uczynił cie obywatelem.
Gość_Hitronus*
Młot Kowalski, gorące żelazo
Gość_DDD*
Witam. Wie ktoś gdzie jest strażnik zajmujący się armatami w mieście.
Ilość postów: 1
Witam. Mógłby ktoś poradzić jak wejść do przystani łotrów na południowych bagnach? Wykonuję zadanie "Tropem winnych porywaczy" jako strażnik i próbowałem wielu sposobów, które kończyły się krótkim dialogiem z łotrami i śmiercią głównego bohatera. Bardzo proszę o pomoc.
Gość_Marvin*
Witam. Wie ktoś gdzie jest strażnik zajmujący się armatami w mieście. Ma imię na D.
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Strażnik od armat jest w porcie na murze obronnym.