Gość_Przem*
Cześć! Mam problem z questem "Gdzie słów dużo". Jestem na etapie, gdzie namówiłem już Huuga na pójście do magów ognia. Jak wchodzę do pokoju Trimegiato to jest z nim już na miejscu Huug i Runar plus jakiś dodatkowy mag ognia. Wszyscy stoją, jak zamrożeni. Z nikim z nich nie mogę rozmawiać i mogę na legalu podnosić wszystkie przedmioty, za które powinni mnie posądzić o kradzież. Próbowałem resetów gry, przechodziłem cały pokoj wzdłuż i wszerz i nic :-\ Wybrałem sobie, że będę grał magiem i boję się, że to mnie blokuj. Czy ktoś miał podobny problem? Ew. Czy ktoś zna jego rozwiązanie?
Gość_eros*
Tak dużo pytań, tak mało odpowiedzi xd
Ilość postów: 1
Cześć! Jak dostać się do starego miasta? Mam rozdział trzeci i nadal nie chcą mnie wpuścić.
Gość_Kwiatos*
SIemka, mam problem z misją "wodny krąg", zaatakowany razem z kesselem jestem nad wodospadem, kessel stoi jak słup soli, brak jest możliwości wejścia w jakikolwiek dialog, nie udało mi się znaleźć żadnego rozwiązania nawet przy użyciu kilku pospolitych kodów. Może ktoś wie jak uruchomić komendą cutscenke, lub linie dialogową.
Gość_Wojtello*
Ktoś podpowie gdzie mogę znaleźć Bradlock?
Gość_dudi258*
wie ktoś może czy idzie zrobić cokolwiek z tej rośliny co ją sie zawsze przy trolach znajduje? jesc odrazu czy trzymac?
Gość_rafall*
Nie mogę znaleźć książki do odłożenia na półkę z działu historia.. w poradniku pisze że jest to bitwa o varant nie widze nigdzie tej książki.
Gość_Wiesio*
U kogo mogę nauczyć się mistrza alchemii oprócz Bodowina (ten już zniknął nie wiem gdzie)?
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Czemu zniknął? Nie ma go w chacie? Może się gdzieś zaklinował, albo poszedł spać?
A mistrzostwa uczy alchemik w mieście jeśli jesteś jego czeladnikiem, oraz, ale tu nie mam pewności, bo na tym etapie gry już byłem mistrzem, alchemik w Wilczym Leżu.
Gość_MurzynekKC*
w inventory masz niebieski worek "moje przedmioty" otworz go
Gość_Jaffar*
podczas zadania nocna straż gdy mam wejść do magazynu w którym znajduję się winowajca nie mam klucza, dołączyłem do Araxos, posiadam też fix który podobno naprawiał jakiś błąd z tym zadaniem