Gość_Nyczu*
Musisz robic to co on mowi. Trzymać sie go blisko. (nie atakować kuszników)
Na koncu powie aby skakać z wodospadu. Jak nie masz save przed rozmowa to juz dupa
Gość_iMBHV*
Witam, osobiście mam taki problem, że w zadaniu "Spłata Długu" nie mam możliwości zdobycia drewna w obozie drwali(U Knuta nie mam opcji dialogowej która aktywuje questline ze znalezieniem Elco / nie dostaję opcji żeby piłować drewno)
Pytanie czy może ktoś ma tu save'a sprzed/po rozmowie która na to pozwala lub jakiś inny pomysł na wykonanie zadania?
Opcja z wieżą sygnałową też odpada bo musiałbym te stosy drewna kraść i potem jest problem z tym że mnie gonią + nie wiem czy nie będzie problemów na późniejszym etapie gry.
Gość_Beckham*
Musieliście już przyjąć od Bastiana questa na zdobycie drewna. Trzeba wyjść z wioski bramą (tą obok domu Albyna) i iść prosto do wieży strażniczej, tam poprowadzić dialog tak żaby strażnik zarządzał od nas ognika (wina, które można kupić np u Bastiana w karczmie) wzamian za pomoc w zdobyciu drewna. Potem tylko oddajecie je Bastianowi i możecie wykonywać zadania od Jej.
Mam ten sam problem, może ktoś pomoc[/quote]
Gość_MordzioZ*
Witam
Mam problem z misją W biały dzień ulotki
Gdy wybrałem opcję zamknięcia tego ulotkarza to miałem napisane żeby odebrać nagrodę od Oktava i mimo odebrania jej nie ma żadnych postępów w misji i stoję w miejscu.
Gość_lewy*
cześć, wyjaśnicie mi może co zrobić żeby mapa mi działała? Bo nie wyświetla się wogóle. Gram na steam z DX11
Gość_Pieczak*
Witam, raz już się pojawiło to pytanie ale u mnie nadal nie działa, chodzi o zadanie dla koneserów i podrzucenie zepsutego wina, próbowałem chyba u wszystkich handlarzy i cały czas zero progresu, nawet był wczytany save sprzed tej misji i wzięty na nowo i dalej to samo
Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Jeśli chodzi o mnie to ja wykonałem to zadanie sprzedając wino handlarzowi na A, który ma stoisko obok Fridy.
Gość_Marossek*
Witam, miał ktoś taki problem że odlalajac misję z InExtremo nic się nie dzieje? Nie mam grajkow, a gwardzisci nadal stoją w budynku. Dodam że grając najemnikiem wszystko jest okej, problem pojawia się podczas gdy obywatelem. Muszę najpierw dołączyć do kręgu wody zanim wezmę ta misję od wysłannika?
Gość_Takitam*
Da radę przywołać story helpera bo utchnalem między 2a 3 rozdziałem I save zrobiony.
Gość_Bezi*
[quote name='Gość_Rafall*' timestamp='1639696755' post='437224']
Daj wino tzn sprzedaj bezimiennemu kupcowi na rynku co sprzedaje wina. Typ to po prostu kupiec bez pseudonimu.
Dalej nie działa.
Gość_viderr*
Witam
dołączyłem do gildii kupieckiej i mam zadanie zeby porozmawiać z Ramhą która ma swój warsztat gdzieś w okolicy portu. Szukam jej i szukam ale nigdzie nie mogę jej znaleźć. Ktoś może wie gdzie ona może się znajdować ?
Gość_Sprytny54*
Skąd wezmę najlepszy łuk lub jego schemat?
Gość_Revect*
Czy miał ktoś problem z zdaniem ,,dla dobra publicznego,,?
Po dostaniu listu z przeprosinami od Lorenzo nie mogę nigdzie znaleźć Khaleda. Nie ma go ani w domu ani u Helgi
Gość_Cuqier*
Siemka,
Mam pewien problem. Planowałem w tym podejściu przejść całość koncentrując się głównie na kuszy. Grało się całkiem w porządku ale w rozdziale III zaczynam narzekać już na sprzęt.
Problem w tym że wybrałem Araxos zamiast Straży, są po prostu ciekawsi, ale nie spodziewałem się że nie będą sprzedawać ani szkolić kompletnie w zakresie kusz.
Strasznie mnie to męczy, czy tracę jakoś sporo?
Mam przygotowaną też postać bezpośrednio pod łuk (full dex) oraz wcześniejszy zapis sprzed kilku godzin, jak wyglądają porównywalne obrażenia w późniejszych rozdziałach?