Błędy
Użytkownik Lionel dnia poniedziałek, 31 października 2011, 11:46 napisał
Aż tak ważne to nie jest, by Nazina męczyć, on ma poważniejsze sprawy na głowie . Jakoś przeżyję z 'Karmicielem'.
Użytkownik Medivh dnia poniedziałek, 15 grudnia 2008, 22:19 napisał
4. Zmieniłem Klasę w profilu, ale rangę mam ciągle tą samą co mam zrobić?
Skontaktuj się z Tokarem. On ci pomoże.
Skontaktuj się z Tokarem. On ci pomoże.
Użytkownik Jezid dnia poniedziałek, 31 października 2011, 19:50 napisał
Albo na starość robię się nadmiernie podejrzliwy, albo upierdliwy, albo jedno i drugie. Coś mi wygląda na to, że administracji ciągle lato w głowie, a tu zima nadchodzi i czas na zmianę czasu. Zaraz zobaczę jak ten forumowy wskazuje. U mnie jest 19. 50
Przestaw sobie strefe czsową w ustawieniach to bedziesz miał dobrze
Gość_Forgotten*
Dobra, wiem że to nie błąd ale nie chce mi się zakładać nowego threadu.
Proszę, PROSZĘ dodajcie nam szaraczkom, prochowi nędznemu, mrówkom które są solą tego portalu, nam maluczkim możliwość edycji shoutów. Da nam to możliwość unikania paru shoutów pod rząd, ograniczy Kiyowi pracę w raportowanie mnie w logu oraz da parę fajnych okazji do trollowania.
Proszę, PROSZĘ dodajcie nam szaraczkom, prochowi nędznemu, mrówkom które są solą tego portalu, nam maluczkim możliwość edycji shoutów. Da nam to możliwość unikania paru shoutów pod rząd, ograniczy Kiyowi pracę w raportowanie mnie w logu oraz da parę fajnych okazji do trollowania.
Komentarze w profilach.
Mam ładniutką informację, że limit znaków wynosi 400. Ok. Do 400 ładnie dobijam, nawet mi ciut mniej zostaje. I co? Ciach, ucięte.
Mam ładniutką informację, że limit znaków wynosi 400. Ok. Do 400 ładnie dobijam, nawet mi ciut mniej zostaje. I co? Ciach, ucięte.