Błędy
Błędy? Radośnie zainauguruję mą skromną działalność na nowym, a jakże dziwacznym forum: polsko - angielska wersja językowa, to pierwsze, dalej - coś nie mogę znaleźć własnych załączników znajdujących się dotychczas w postach, nie można dodać grafiki w podpisie, potworne różnice w rozmiarach czcionek (zwłaszcza w informacji: "dodano")... Coś kiepsko :mrgreen: .
Użytkownik Nazin dnia Apr 22 2005, 09:05 AM napisał
Szybką odpowiedź zaraz włącze , co do załączników to się ich niestety nie dało przenieść a co do dodano to to już nie moja wina :] ale postaram się to poprawić
[post="22306"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
kurcze cos mi nie pasuje forum odpycha i to dosc znacznie jak tu weszlam to jedyne co zobaczylam to wielki balagan Ale to tylko w pierwszej chwili - da sie przyzwyczaic... Dalej... z pledow bardziej ..takich ... innych :D Nie podobaja mi sie skiny :] no i ta polsko-angielska wersja jezykowa :O moze ja sie czepiam, albo sie nie znam, ale w tej chwili wyglada to dosc biednie a i jeszcze troche glupio mowic ale ... Jak napisac nowy post? :mrgreen: bo ten pisalam przez cytatowanie a tak to tylko widze nowy temat :mrgreen:
coraz gorzej ze mna --.--
Całe forum jest jednym wielkim błędem. Nazin, PO KIEGO GRZYBA ZMIENIŁEŚ TEN INTERFEJS! On jest zryty i ogółem do bani. Już przyzwyczaiłam i zżyłam się ze społecznością dawnego, dobrego forum, a teraz co?! Jakieś (cenzura) z jakiegoś gównianego klanu, co?! To jest przesada! Ok z tymi klanami to przsadziłam, ale po co nas wiecej? Nie wiem jak ty, ale ja z przyjemnością pisałam na starym forum, a teraz to tylko z przymusu i ze względu żeby pogadać!
Chciałeś błedy? TO JE MASZ!!!
Chciałeś błedy? TO JE MASZ!!!
Nie ukrywam, że różnica jest rażąca, ale pewnie w końcu się przyzwyczaimy. Bałagan jest raczej złudzeniem, bo dostalismy po prostu dużą dawke nowych tematów z jak mniemam innego forum. Nie urywam, że śmierdzi tam off topiciem gorzej niż nasz temat "O Pogodzie" (pozdrowienia dla załozycieli i przeciwników ). I mam jedną wielka prośbę do "nowych" dla mnie osób na forum. Piszcie wszysko jednym rozmiarrem czcionki i jednym kolorem. Widziałem juz podobne hmm... "podpisy" na innych forach i dla mnie wygląda to makabrycznie. Podsumowując nasuwa sie jedna myśl: Jak wielkie jest coś, przekonasz sie dopiero po jego stracie. Nic dodać nic ująć.
Ps. Gdzie jest cos takiego jak Mój Profil ?
Ps2: Błagam... wszystko tylko nie Łowca Smoków ;(.
Ps. Gdzie jest cos takiego jak Mój Profil ?
Ps2: Błagam... wszystko tylko nie Łowca Smoków ;(.
Po pierwsze droga Atis(dla nie wtajemniczonych Joanno) to że jestesmy w nowym towarzystwie moze pohamuje ciebie od pisania debilnych postow nie na temat i tworzenia debilnych tematow....
po drugie nowy interfejs moze napocztku wydac sie skompilkowane, ale po mały (dokładniejszym) przyjrzeniu mozna smialo stwierdzic ze jest bardzo poręczyny....
po drugie nowy interfejs moze napocztku wydac sie skompilkowane, ale po mały (dokładniejszym) przyjrzeniu mozna smialo stwierdzic ze jest bardzo poręczyny....
Użytkownik Olo napisał
Po pierwsze droga Atis(dla nie wtajemniczonych Joanno) to że jestesmy w nowym towarzystwie moze pohamuje ciebie od pisania debilnych postow nie na temat i tworzenia debilnych tematow....
Ładnie się przedstawiamy . Niepotrzebne to było Olo.
No ale nie o tym chciałem. Znowu uwaga do Nazina . W PW opcja Wiadomości Wysłane nie działa (znaczy nie pokazuje ich), a przydałoby się jeszcze cos takiego jak Wiadomości nie wysłane (tak jak było na Królestwie).