Ps. O w tym sie zrobił zwykły .
Błędy
Nie wiem czy ktoś już to zauwayl , ale chcialem powiedzieć , że w ankietach jest błąd . Wytlumacze na przykladzie . Jest pytanie : czy lubisz lody ? Opcje : tak , nie , nie mam zdania . Tak - 2 głosy , nie - 1 głos , nie mam zdania - 1 głos . Skala procentowa : tak - 100% , nie - 50% , nie mam zdania - 50%
A ja proponuję usunąć licznik w offtopicu... Bo jakby nie patrzeć, tam jest natrzaskane full postów... Więc aby ludzie, którym zależy na liczniku i randze, pisali gdzieś indziej ^_^
Albo wyłączyć licznik całkowicie - po co rangi? ^_^"
EDIT
Ehh, to jest offtop
Prosze przeniesc do propozycji
Albo wyłączyć licznik całkowicie - po co rangi? ^_^"
EDIT
Ehh, to jest offtop
Prosze przeniesc do propozycji
Jeszcze jeden dość upierdliwy i niewyjaśniony dla mnie błąd. Niby mam dotęp do moderowania wszystkich cRPG, ale jak np. wszedłem w temat o najwajnieszych misjach w Gothic'u II i (chciałem go połączyć z drugim takim samym, bo niektórzy piszą niepotrzebnie w obydwu to samo ), to nie miałem w ogóle mozliwości moderpowania, a jak wszedłemw ten drugi, to mogłem tylko zablokować .
I jeszcze przypominam o tych procentach w ankietach, na które ktoś już zwrócił uwagę, ale została ona zignorowana.
Ps. Galeria będzie automatyczna, czy mamy Ci Nazin przesyłać screenki ?
Ps 2. Lista użytkowników szwankuje. Nie tam tam np. Medivha, Ola czy mnie .
To by było tyle na dzisiaj .
I jeszcze przypominam o tych procentach w ankietach, na które ktoś już zwrócił uwagę, ale została ona zignorowana.
Ps. Galeria będzie automatyczna, czy mamy Ci Nazin przesyłać screenki ?
Ps 2. Lista użytkowników szwankuje. Nie tam tam np. Medivha, Ola czy mnie .
To by było tyle na dzisiaj .
Z moderowaniem spróbuj teraz.
Co do ankiety to musze jeszcze pomyśleć, ale wzięło się to najprawdopodobnije z tąd że w czasie konwersji "zagubiły" się osoby które głosowały i jak ktoś kliknął jeszcze raz żeby zagłosować to wychodzi ponad normę.
Galeria oczywiście automatyczna :]
Co do listy użtkowników poprawiłem (Mój błąd, miałem zaznaczone żeby nie pokazywać grupy cRPG Team na liście użytkowników, a w związku z tym nie pokazywało i grupy i osób które w tej grupie się znajdują )
Co do ankiety to musze jeszcze pomyśleć, ale wzięło się to najprawdopodobnije z tąd że w czasie konwersji "zagubiły" się osoby które głosowały i jak ktoś kliknął jeszcze raz żeby zagłosować to wychodzi ponad normę.
Galeria oczywiście automatyczna :]
Co do listy użtkowników poprawiłem (Mój błąd, miałem zaznaczone żeby nie pokazywać grupy cRPG Team na liście użytkowników, a w związku z tym nie pokazywało i grupy i osób które w tej grupie się znajdują )