Błędy
Gdy ogląda się podstrony redakcji np. moją ( http://gexe.pl/MajareQ-m3677.html )
czasami odnośniki w artykułach prowadzą do nikąd.
czasami odnośniki w artykułach prowadzą do nikąd.
Gość_*
Nie wiem, czy to błąd, czy nie, ale konto "Gaia", które założyłem przed paroma dniami zostało znienacka (chyba dzisiaj) albo zablokowane, albo zbanowane, albo usunięte, a przynajmniej tak mi się wydaje. Przy próbie logowania pojawia się informacja, że "nie mam uprawnień do oglądania forum".
Jeśli zostało usunięte, zbanowane lub zablokowane, chciałbym się dowiedzieć dlaczego.
Z poważaniem,
Gottzorn.
Jeśli zostało usunięte, zbanowane lub zablokowane, chciałbym się dowiedzieć dlaczego.
Z poważaniem,
Gottzorn.
Gość_*
Tak - drugie konto, bo pierwsze ma bana i rzekomo nie da się go zdjąć. W regulaminie jest zapisane, że procenty się odejmuje jeśli osoba nimi potraktowana wykazuje poprawę. Uważam, że tych parę miesięcy, gdy nie miałem jak pisać jest przykładem takiej poprawy. W dodatku te posty, które zdążyłem zamieścić z drugiego konta nie miały w sobie ani grama OT.
Pytanie kolejne więc: czy regulaminem można się posługiwać tylko do karania a gdy jest możliwość przywrócenia ukaranego do łask, to się o nim zapomina?
Pytanie kolejne więc: czy regulaminem można się posługiwać tylko do karania a gdy jest możliwość przywrócenia ukaranego do łask, to się o nim zapomina?
Jest możliwość ściągnięcia procentów, jeśli osoba ma mniej niż 100%.
Wybacza, ale trzeba było myśleć podczas dostawania kolejnych i kolejnych procentów.
Osoba z banem nie ma jak wykazać poprawy bo... ma bana.
Drugie konto traktowane jest jako multik. Czyli kolejne naruszenie regulaminu.
Wybacza, ale trzeba było myśleć podczas dostawania kolejnych i kolejnych procentów.
Osoba z banem nie ma jak wykazać poprawy bo... ma bana.
Drugie konto traktowane jest jako multik. Czyli kolejne naruszenie regulaminu.
Gość_*
No w porządku, mogłem myśleć w trakcie kumulowania procentów, z drugiej jednak strony - pomimo nawet kilku miesięcy przestoju w OTowaniu procenty nie były mi zabierane, za to przy byle powodzie dodawane. Mówi się trudno, w takim razie czeka mnie los wiecznego tułacza "guesta" ;]
W temacie z rangami forumowymi link do rangi trolla prowadzi na główną.
A tu: http://gexe.pl/Wplyn-...nga-n4131.html coś jest pokrzaczone z wolsung.pl, chyba, że to tylko u mnie...