Proponuję, aby w każdym dziale poświęconym konkretnej grze temat z ogólnymi recenzjami/wrażeniami z gry został przypięty, nie trzeba by go wtedy szukać, a jest chyba najważniejszy.
A ja mam uwagę co do jednej klasy na forum - "Kosmiczny Marines Chaosu". Z tego co mi wiadomo liczba pojedyncza od Marines to Marine, więc winno być albo "Kosmiczny Marine Chaosu", albo "Kosmiczni Marines Chaosu".
Ja też mam uwage. Na głównej stronie na liście po prawej jest napisane "Morrowind" i "Oblivion". A powinno być "TES III Morrowind" i
"TES IV Oblivion".
Ja też chce zgłosić błąd. Gdy zawsze wchodze na portal to jest temat i jest podana godzina dodania ostatniego posta. I gdy się loguje ta godzina przeskakuje do przodu. I ja się pytam WTF?
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, nie chce mi się przeglądać tych kilku poprzednich stron. W każdym razie, albo u mnie jest coś nie tak, albo tak właśnie wygląda lista odznaczeń:
Użytkownik Darnith dnia czwartek, 12 sierpnia 2010, 13:50 napisał
Nie wiem czy ktoś już o tym pisał, nie chce mi się przeglądać tych kilku poprzednich stron. W każdym razie, albo u mnie jest coś nie tak, albo tak właśnie wygląda lista odznaczeń:
Ostatnio forum ciągle mnie wylogowuje (czasem o zgrozo w tej samej sesji przeglądarki). Wcześniej byłem automatycznie logowany, teraz to nie działa, a na dodatek często podczas przeglądania forum od tak sobie zostaje wylogowany.
Użytkownik Frey dnia sobota, 8 października 2011, 11:31 napisał
Ostatnio forum ciągle mnie wylogowuje (czasem o zgrozo w tej samej sesji przeglądarki). Wcześniej byłem automatycznie logowany, teraz to nie działa, a na dodatek często podczas przeglądania forum od tak sobie zostaje wylogowany.