O kurde dlaczego nei am tu mojego posta 'o'
Dobra więc są 2 możliwe wersje sąd się wziął mój nick.
1. Z Gothic'a. Jeden strażnik w starej kopalni mial na imię Ashgan. Może pamiętacie quest, Skrzynia Ashgana
2. Od imienia strażnika miasta Hord Nieumarłych z gry Disciples II [jak ja kocham tę gre, szczególnie dodatek Bunt elfów ^_^]
Odkąd pamiętam wszyscy(poza rodzinką) mówią na mnie Osa (mam na imię Oskar) i prawie na wszystkich forach, na których jestem zarejestrowany mam taki właśnie nick
Mój nick jest "skopiowanym" imieniem mojej postaci w RPG [Dungeons & Dragons]. Siedziałem 10 min i pisałem na kartce różne propozycje. Chciałem żeby wyszło coś w miarę mrocznego i powściągliwego. Wydaje mi się, że Eglish Azeleh fajnie brzmi. [czyt. Eglisz Azeleh]
Na mnie w szkole mówią Diego, poniewarz mam długie włosy i moim kuplom z klasy przypominam Diega Delawege (Zorro, ten kolo ze starej wersji ) A Ven bo lubie Warcrafta a tam jest stwór Wendiego
Mój nick wziął się z tego iż nie ma na mnie mocnego w bieganiu... kondycyjnym jak i szybkościowym... zajmuje czołowe miejsca w województwie i tyle... a że po angielsku to lepiej wygląda to już nie moja wina...
U mnie sprawa wygląda tak. Mam tutaj nick taki a nie inny bo na początku byłem zainteresowany tylko subforum Faerunu... Normalnie to wołają na mnie "Vito" lub "Don Vito" bo mam na imię Witek a społeczność naoglądała sie za dużo MTV
A na forach itp to mam nick "Farmer"... z przyczyn gdzie mieszkam i dlatego że miałem w pokoju dwa krzaczki "zielonego" z karmy dla papug...
A mój nick jest po prosty moim drugim imieniem Pod którym zna mnie część osób dzięki czemu większość osób nie może sie dogadać o kim mowa bo każdy innego imienia używa
Mój nick pochodzi z Gothica II, nieumarły w zbroi paladyna z dworu Irdorath. Bardzo mi się spodobało to imię i od razu przygarnąłem je jako swój nick .
Kleantes to imię jakiegoś marnego filozofa, ale pierwszy raz użyłem go w grze "Zeus:Pan Olimpu". Tam trzeba było wybrać imię lidera i wybór padł na Kleantesa. Tak zostało do dziś. Yauntyrr to drowie nazwisko - wybrałem je, bo fajnie wygląda:P
A mój nick to Łowc@. Kiedyś miało być "Łowca cieniostworów" ale:
a) Kretyńsko brzmiał xD
b) Był za długi
No a skąd "@" na końcu? Jako, że byłem młodziutki i dopiero dorwałem się do internetu przeżywałem manię zastępowania liter znaczkami. Ależ człowiek był głupi . Ale jakoś nick się ostał i jest charakterystyczny
mój nick ponieważ mam na imie zbyszek więc wołają na mnie zbyl a to "2" to stąd że kiedyś się gdzieś logowałem (nie jestem pewny gdzie) i chciałem napisać zbyl ale trzeba było 5 znaków i musiałem coś dopisać więc napisałem2
Kafi to moje przezwisko
oznacza dwie pierwsze
litery mojego 1 i 2 imienia.
I tak naprawdę to mi się podoba
nawet bardzo dlatego wybrałem
go na swój nick.
A czy ktos pamieta świetej pamieci Pana Bronsona z chociażby "Zyczenia Smierci"?? Lubiłem tego aktora, może nie ubustwiałem, ale lubiłem... a pseudonim artystyczny taki nabyłem w czasach liceum bo ponoc jak zapuszcze wąsy to wyglądam tak samo kretyńsko jak Bronson