Nick
A moj nick to lekka modyfikacja nazwy, która poznałem w anime pt. "Trinity Blood" - Crusnik
Wiki: http://en.wikipedia.o...g/wiki/Crusnik
W skrócie: Słowacka/Chorwacka nazwa na łowcę wampirów
Jako, że chciałem byc trochę bardziej oryginalny niż cała reszta Crusników w internecie, dodałem "r" do srodka, dzięki czemu powstało angielskie słówko "Crush" w środku
Wiki: http://en.wikipedia.o...g/wiki/Crusnik
W skrócie: Słowacka/Chorwacka nazwa na łowcę wampirów
Jako, że chciałem byc trochę bardziej oryginalny niż cała reszta Crusników w internecie, dodałem "r" do srodka, dzięki czemu powstało angielskie słówko "Crush" w środku
A ja od pewnego tekstu postaci z nwn nick mam:
Dalej do ich gardeł wyrżnąć ich.
Dalej do ich gardeł wyrżnąć ich.
O, aż się zdziwiłem, że jeszcze tu nie pisałem
Ale pewnie każdy, kto chciał wiedzieć, już się domyślił, że jam jest Porfirion Osiełek - dawno temu wymyślił mnie poeta Konstanty Ildefons Gałczyński
No, dobra może w rzeczywistości nie jestem takim sierściuchem, ale we internecie kożdy wiy, iże jeżech osłym. KOŻDY!
Ale pewnie każdy, kto chciał wiedzieć, już się domyślił, że jam jest Porfirion Osiełek - dawno temu wymyślił mnie poeta Konstanty Ildefons Gałczyński
No, dobra może w rzeczywistości nie jestem takim sierściuchem, ale we internecie kożdy wiy, iże jeżech osłym. KOŻDY!
Wołają namnie "Ranger", bo przegrałem swoje życie i zostałem leśniczym. Teraz zbieram szyszki i pobieram próbki z kupy dzika. Ponoć żadna praca nie hańbi.
No nie mócie, że jeszcze takich oczywistych rzeczy nie pisałem na forum.
Mój nick wynika z fascynacji Leo Messim. Może obecnie jestem mniejszą "psychofanką", ale wciąż podoba mi się jego gra. A nick został, bo jednak tutaj jestem z tym kojarzony, choć w Internecie panoszę się pod inną nazwą.
Mój nick wynika z fascynacji Leo Messim. Może obecnie jestem mniejszą "psychofanką", ale wciąż podoba mi się jego gra. A nick został, bo jednak tutaj jestem z tym kojarzony, choć w Internecie panoszę się pod inną nazwą.
Mój nick istnieje od czasów gimnazjum kiedy, jako pierwszy miałem zaszczyt doświadczyć uroków dojrzewania, czyli zaczął mi rosnąć dziewiczy wąsik. Koleżanka rozradowana zaczęła na mnie wołać Wonsik Wonsik. Następnego dnia wszyscy oglądali Killerów w telewizji i cała szkoła już mi mówiła Wonski. Spodobało mi się i zostało do dzisiaj, tj. mam 26 lat i dalej na mnie znajomi wołają Wonski