Nick
Gość_Anonymous*
Jako jedyny musze powiedzieć chyba że mój nick nie wziął sie z żadnej książki .Na początku byłem morii ale jako że siły wyższe dyszały mi na karka z powodu tej ksywki (nazywali mnie lamerem) wiec powstał (czokapik) Gamorin A wział sie z mojewj opowiastki której Bogu dzięki nasz paladyn nie czytał
Jeśli chodzi o mój nick, to jest on unikalny i jedeny w swoim rodzaju, bo wymyśliłam go sama. Jest z tym związana pewna historia.
Siedzę sobie na łóżeczku z zeszytem i długopisem w ręku. Ślęczę nad kolejnym opowiadankiem i myśle jak może mieć na imię moja bohaterka. Zdecydowałam, że będzie podobna do mnie. Teraz kwestia imienia. Myślę "Skoro mam na imię Asia to, imię mojej bohaterki będzie zaczynało się na "A"." Tak poprzestawiałam i pododawałam litery, że wyszło to co widzicie. No i jeszcze przydomek. Na forum cała xywka się nie zmieściła, a szkoda. No trudno.
Mam jeszcze inne w zapasie, jak np.
- Seeira the Deva of Light
- Sakkara the Master of Chaos
i wiele wiele innych .......
Siedzę sobie na łóżeczku z zeszytem i długopisem w ręku. Ślęczę nad kolejnym opowiadankiem i myśle jak może mieć na imię moja bohaterka. Zdecydowałam, że będzie podobna do mnie. Teraz kwestia imienia. Myślę "Skoro mam na imię Asia to, imię mojej bohaterki będzie zaczynało się na "A"." Tak poprzestawiałam i pododawałam litery, że wyszło to co widzicie. No i jeszcze przydomek. Na forum cała xywka się nie zmieściła, a szkoda. No trudno.
Mam jeszcze inne w zapasie, jak np.
- Seeira the Deva of Light
- Sakkara the Master of Chaos
i wiele wiele innych .......