Dobra mr Hawkwood sam sie prosiłeś oto trzy imina greckie napiane alfabetem łacińskim (bi greckiej klawiatury nie mam a oto one: Sarantis, Pashalina i Orfanos w przyszłości pojawią się nowe.
Ale to mojego nazwiska chyba nikt nie przebije: Waligorski (nie mam o kreskowanego na klawie). A imie me Mateusz. A co do nicka to Devil za duzo osob ma, a Devilusa jeszcze zadnego nie wiedzialem A w szkole (jeszcze w Polsce) wolali na mnie Baza, ale to juz dluuuga historia...
No to ja też ujawnie swoją prawdziwą ksywę. Czyn, po prostu Czyn. I zawsze jest niezła faza jak gośćiówka na polskim zacznie coś gadać o "bohaterskich czynach" itd .
U mnie z "Baza" to sie wzielo z "poranku kojota". Tam byl taki ochroniarz co caly czas mial sluchawke w uchu i mowil ze mial "kontakt z baza". Najpierw byl "kontakt" ale "Baza" sie wszystkim bardziej podobalo. U mnie w szkole to tez tak bylo, ze kto to "Baza" byl to kazdy wiedzial, ale jak on ma na imie to juz inna sprawa... To chyba z tego powodu, ze nie tak jak inni sluchalem techno albo hh i gralem w rpgi... :509:
Czy my tu nie przesadzamy z ujawnianiem naszych danych osobowych? Niedługo trzeba będzie podać rozmiar gaci i preferencje..., no, mniejsza z tym. A potem i tak się okaże, że każdy pisze tu głupoty jakieś i kto go sprawdzi? Np. Atis ma na imię Stefan, 65 lat i ma czwórkę dzieci :wink:
Skoro tyle osób już się wypowiedziało na ten temat to ja nie będę gorsza
Mój nick sama sobie wymyśliłam: Enea
Chyba nikogo nie zanudziłam za bardzo tym postem? :wink:
Wiesz, ale zboczuchy to raczej na czatach czatuja na male dzieci^^ Mnie to zawsze rozbrajalo, jak najwieksze paszczaki w mojej klasie pisaly na czatach ze maja po 17-18 lat i rozmiary 90-60-90 (no i jeszcze nick typu laska17 itd...) Ja tam sie mam czego wstydzic, oprocz daty urodzenia....
heh to teraz mi sie przypomniała ta reklama ostrzegająca dziecie i rodziców przed netam. Ale do dziś pamiętam jak w 4 klasie wszedłem se na czata dla 15-latków i dałem se nick przystojniak; o boże ile lasek do mnie pisało i chciało sie umówić.........
No wiesz nie mam zwyszaju bywać na gejowskich czatach ani na tym bardziej lesbijkowskich........ogółem nie lubie czatów, zniżam sie tylko do gg bo to ci innego....a ostatnio zaczęłem przesiadywać na forach a dokładnie od przyvycie na to forum, teraz przesiaduje nie licząc tego fora na jeszcze dwóch, w tym na jednym mam moda......