Nick
Heh to ja pamiętam z podstawówy, z informy, że moje koleżanki weszły na chata o Słupsku. Podwaliły się do jakiegoś kolesia i napisaly, że mają (podawały się za 1 osobę) 18 lat. Umówiły się z nim przy kinie. Oczywiście nie przyszły. Ciekawe czy on przyszedł... A jeżeli o mnie chodzi to nie za bardzo lubię chaty. Chyba, ze znam ludzi itp.
Ja na chaty nie wchodzę, bo po co? Głupie to i nudne. Ja wolę gg. Wiem, wiem, nie jestem oryginalna :wink:.
Ja przecież przyznłam się do nazwiska i imienia. No jestem dumna z tego, że jestem Joanna Bielska. Kiedyś mówili na mnie "białko", ale tak przez jeden dzień. Ale teraz mówią na mnie Aśka. Jak ja nienawidzę tych debili z mojej klasy......zresztą, długa historia........
Ja przecież przyznłam się do nazwiska i imienia. No jestem dumna z tego, że jestem Joanna Bielska. Kiedyś mówili na mnie "białko", ale tak przez jeden dzień. Ale teraz mówią na mnie Aśka. Jak ja nienawidzę tych debili z mojej klasy......zresztą, długa historia........
Cytat
Mówi się kruczoczrne włosy, złotowłosa, miedzianowłosa, o ognistychpłomiennych włosach itp. A włosy brązowe to co? Dyskryminacja jakaś.
Można jeszcze mówić: włosy kasztanowe, kasztanowłosa. Tylko, że muszą mieć lekki odcień miedzi, albo starego złota. Wystarczy pod światło. :wink:
Cytat
Można jeszcze mówić: włosy kasztanowe, kasztanowłosa. Tylko, że muszą mieć lekki odcień miedzi, albo starego złota. Wystarczy pod światło. :wink:
Niestety o moich włosach tak nie można powiedzieć, nawet pod światło :wink: Ale podoba mi się wyraz Korowłosa. Przynajmniej w miarę orginalny jest.
Cytat
Jakiż z ciebie kasanowa huberthc.....a co do Korowłosów....moje można nazwać hmmm: Szatanowe włosy czyli: Olo szatanowłosy...
Chyba Korowłosych :wink: Podoba mi się wyrażenie olo szatanowłosy :twisted: a może płomiennooki, ognistooki, rubinooki? Z siłami zła zawsze mi się kojarzą iskrzące się oczy, a nie włosy.
Nie spodziewałam się takiego zainteresowania, ale przynajmniej wzbogaciłam słownik naszego pięknego języka :wink:
No wiesz olo nie bądź taki przesadnie samokrytyczny. Poprostu twój avatar jest bardzo sugestywny i stąd moje skojarzenia.
Olo, jak dla mnie, avek nieco przesadzony. Lubię fleshe, ale ten jakoś nie podchodzi pod mój gust. Bo Diablo (mam na myśli Diabła) nie lubię i jest brzydki .
Medivh, tylko współczuć. Kurcze! Psipsiółka mi dziś w szkole mówiła, że w jakimś kraju z blondynek nie wolno żartować, bo się do więzienia pójdzie :PPPPPP.
Medivh, tylko współczuć. Kurcze! Psipsiółka mi dziś w szkole mówiła, że w jakimś kraju z blondynek nie wolno żartować, bo się do więzienia pójdzie :PPPPPP.
Atis the Dragon Angel napisała:
Ale ja jestem blondynem nie blondynką :wink: I do tego dochodzą jeszcze błękitne oczy
A jeżeli chodzi o avatary to lubię takie mroczne itp. Np. taki jak mam teraz
Cytat
Medivh, tylko współczuć. Kurcze! Psipsiółka mi dziś w szkole mówiła, że w jakimś kraju z blondynek nie wolno żartować, bo się do więzienia pójdzie .
Ale ja jestem blondynem nie blondynką :wink: I do tego dochodzą jeszcze błękitne oczy
A jeżeli chodzi o avatary to lubię takie mroczne itp. Np. taki jak mam teraz