Garta jeszcze nie było cieciu, robiłeś Bukę jak Yarp szedł spać bo miał wstać i ruchać po Garta na PKP
A mi się wydaje, że to był albo Matt albo Lilka. A może Dżem? Chu... wie
Zadziwiające, że jeszcze nie wykorzystałem tego tematu, by tanim kosztem nabić sobie posta...
Dlaczego Rangramil? Bo tak. I to najlepsza odpowiedź, na jaką mnie stać, bo zapomniałem. Wiem jedynie, że sam to wymyśliłem (w przeciwieństwie do podszywaczy, zawsze stawiałem na indywidualność).
A mój nick zrodził się w moim chorym umyśle. Wreszcie się przełamałem i poświęciłem trochę czasu na myślenie, czego efektem była "Jedyna Prawda". A że w naszym rodzimym języku brzmi to trochę dziwnie, zapisałem owe słowa po angielsku.
W sumie faktycznie najprościej by było napisać, że tak po prostu wyszło, no ale...Zawsze główkowałam, by stworzyć sobie nick dość mocno oryginalny i zapadający w pamięć. I oczywiście by był antysłodki. Przez jakiś czas podobały mi się wynalazki typu: anioł śmierci czy żywy nietoperz. Ale jak udało się zestawić słowa w całość tworzące krew na ścianie - to wiedziałam, że nie chce już innego nicka. Bardzo mi się podoba, choć czasami ludzie źle odgadują przez to moją płeć
Mój pochodzi z książki ,,Artemis Fowl". (Qwan) Jest to arcymag demonów tyle, że w tej książce demony mają inne oblicze. Dodam, że książka ta jest o genialnym chłopcu, który ma najwyższe IQ w Europie.
Użytkownik Qwan dnia poniedziałek, 31 października 2011, 20:01 napisał
Mój pochodzi z książki ,,Artemis Fowl". (Qwan) Jest to arcymag demonów tyle, że w tej książce demony mają inne oblicze. Dodam, że książka ta jest o genialnym chłopcu, który ma najwyższe IQ w Europie.
Mój nick wziął się z połączenia imienia i nazwiska. Chciałem stworzyć nowe słowo, dlatego to nie jest "krzyś lewy" czy coś innego, tylko "krzyslewy" - z "s" i czytane razem.
Szczerze powiedziawszy długo nie zastanawiałem się nad nickiem.Nie chciałem wysilać się na oryginalność ani tajemniczość czy cokolwiek można jeszcze napisać."Obserwator" dla mnie bardzo dobrze brzmi.Niepotrzebne mi są nicki w stylu "Marcin04" czy pseudo od nazwiska ,którego i tak nie używam. Planowałem wziąć nick "strażnik" albo "watchman" ale się szybko rozmyśliłem.
Obserwatora zaczerpnąłem od nazwy potwora w BG2 lub z grupy nocnych elfów z gry "Warcraft III :The Frozen Throne: tylko że tam były "obserwatorki".Cóż raczej już nie trzeba nic dalej wyjaśniać.