Niedzielniak #10 - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Kresselack,
Ano. I nawet nie mogę nikomu pogratulować, nicponie.
Lionel,
Nie wygrałeś, Kress. Temat skończony ;P.
Kresselack,
A gdzie zapodziało się rozstrzygnięcie wiedźmińskiego konkursu? Miało pojawić się 9, ale albo się nie pojawiło, albo mi sprytnie umknęło
Charon,

Będzie nam brakować Niedzielniaka, Krzysiu
Ranger Krzyś,

Cóż, czasem życie układa się tak człowiekowi, że musi z czegoś zrezygnować. I tak jest w moim przypadku – rodzina, sobotnio-niedzielne sesje RPG czy zwykła chęć odetchnięcia po trudach tygodnia – sprawiły, że mój autorski cykl zwany "Niedzielniakiem" stał się dla mnie przysłowiowym kolcem w stopie. A, że za bardzo nie widzę nikogo komu mógłbym w tym akurat dniu przekazać po nim schedę, uważam, że warto go zakończyć. Ale spokojnie – już z Courunem planujemy coś na jego miejsce w piątki. Zobaczymy co nam z tego wyjdzie.

dnd

A w dziesiątym, ostatnim odcinku "Niedzielniaka" mamy dwa wywiady – jeden z twórcami cRPG Wiedźmin, drugi z jednym z moich ulubionych pisarzy, Neilem Gaimanem. Dla fanów Wiedźmina mamy również krótką charakterystykę dwójki bohaterów z drugiej części jego komputerowych przygód – Egana i Filippy Eilhart. Skyrimowcy znajdą dla siebie opis umiejętności oferowanych przez grę, a dla niepoprawnych dedekowców mojego pokroju, Medivh przygotował fabularny i mechaniczny opis Dabusa. A na sam koniec zapraszam do lektury recenzji jednej z najbardziej kontrowersyjnych książek Stanisława Lema – "Obłoku Magellana".

Wczytywanie...