Gość_mateusz*
jak zostac czeladnikiem w 4 rozdziale u drugiego mistrza?
Ilość postów: 2
Witam
Miał tak ktoś tak, że wchodząc do przystani łotrów jaskinią od yannicka, i idąc do corteza nie można kontynuować wątku fabularnego??mam opcje "naucz mnie' i "kradzież będzie trudna" dodam że ten pirat z nim rozmawia a powinieniem być zabity.
mogę też już lene uratować i nie ma jeszcze turnieju walk.
Gość_TomSrom*
[quote name='Szakal' timestamp='1641574512' post='437964']
No i? Jedna fiolka wystarcza.
Chodzi o to, ze moge wylac wabik tylko w jednym miejscu. Jak wylewam przed wejsciem do stoczni, to potem jak podchodze do pracowni tego wlasciciela, to klikajac na czynnosc "Uzyj wabika", Marvin odpowiada "Czym?".
Gość_Luan*
[quote name='Gość_TomSrom*' timestamp='1641575343' post='437966'][quote name='Szakal' timestamp='1641574512' post='437964']
No i? Jedna fiolka wystarcza.
Chodzi o to, ze moge wylac wabik tylko w jednym miejscu. Jak wylewam przed wejsciem do stoczni, to potem jak podchodze do pracowni tego wlasciciela, to klikajac na czynnosc "Uzyj wabika", Marvin odpowiada "Czym?".[/quote]
Może możesz w stole alchemicznym zrobić?
Zresztą tam nie trzeba zrobić wszystkiego, możesz iść spać i wrócić następnego dnia, jeśli zrobiłeś wystarczająco dużo to quest sam pociągnie się dalej.
Gość_Ken Zi*
KenZiGaming24@gmai.com
Podesłał byś save ?
Gość_Puszer*
Czesc,
mam problem w quescie "statek w porcie jest bezpieczny, kiedy wracam od drwali to czeka na mnie Richard i mam isc za nim do Graysona. Stwierdzialem ze pojde solo i nie pojawil sie na miejscu docelowym. Ma ktos jakis pomysl ?
Gość_Gdzie*
Hej gdzie w mieście kupię mape miasta?
Gość_TomSrom*
Siema!
Wie ktoś gdzie może być alchemik Bodowin w 5 rozdziale? Zrobiłem pobocznego questa z nim związanego i po jego zakończeniu nie wspominał wtedy, że się gdzieś wybiera, a w chacie go nie ma. Potrzebuję go, bo wydaje mi się, że tylko on na całej wyspie potrafi nauczyć mistrza z alchemii.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Gość_Andersen*
Wie ktoś gdzie zdobyć tom 1 sztuk walki: Myrtański szermierz, księga podnosząca siłę i statystyki do walki bronią jednoręczną?
Gość_xOrbit*
Siema gdzie jest Rasztusz miejscki bo nie moge znalezc xd
Gość_F-two*
Siema zna ktoś kod na przywołanie Henka z Wilczych synów przemieniłem go w wilka i nie mogę już z nim nic zrobić