Gość_PacioSek*
Siemka, Mam problem dołączyłem do Araxos przed pójsciem do Helgi i teraz Kurta nie ma na górze jakieś rozwiązania?
Gość_McKevi92*
Odgar sam się do Ciebie zwróci że przemyślał i pora Cię nauczyć. odczekaj do jutra albo wróć za jakiś czas. Umnie tak było.
Gość_Morh*
Quest "Czas Decyzji" w Wilczym Leżu wydaje się mi niedziałać. Dałem temu zwinniejszemu goblinią jagodę i odbyłem z nim trening. Przespałem do następnego poranka, ale żaden z nich nie wyszedł za bramę by walczyć.
Gość_Blizna*
Jak coś to Henk jest na półce skalnej obok karczmy, nie ma nic wspólnego z wilkiem na innej Skałce.
Gość_Temizu*
Mam to samo, minęło już trochę czasu rozwiązałeś problem ? Ja już wyczyściłem całe to zasranej bagno i dalej nic, albo dostaje belta w ryj albo strzale w zależności od której strony próbuje się dostać-.-
Gość_Morh*
Czy bronie mające w nazwie czyjeś imię takie jak: Majher Manfreda, Miecz Devira, Zguba Arniego, Sztylet Knupa oraz wszystkie "podejrzane" tasaki z imionami w opisie są związane z jakimiś zadaniami czy też mogę je spokojnie sprzedać gdyż zalegają mi w ekwipunku już od kilku rozdziałów?
Gość_Muminekk*
Cześć, mam problem gdyż przy pierwszym podejściu do rozwiązania sprawy Gerwina zostałem zabity. Gdy powróciłem do poprzedniego save-a niestety coś się zbugowało i nie mam już możliwości odebrania misji od Rodericha odnośnie tej misji. Czy ktoś wie czy jest szansa na wymuszenie tego?
Gość_Pies*
[quote name='Gość_SzanowanyObywatelArcholos*' timestamp='1640296009' post='437497']
Gdzie jest ten falochron ?
Gość_Patrol16*
Witam,
Po walce z Otisem w turnieju na przystani głównemu bohaterowi nie zmienia się głos z powrotem na normalny po użyciu tego czaru spowolnienia. Wczytywałem pare razy przed tym i nic . O co kaman ?
Gość_Franek*
"Witam. Mógłby ktoś poradzić jak wejść do przystani łotrów na południowych bagnach? Wykonuję zadanie "Tropem winnych porywaczy" jako strażnik i próbowałem wielu sposobów, które kończyły się krótkim dialogiem z łotrami i śmiercią głównego bohatera. Bardzo proszę o pomoc."
Na ścieżce obok ciała jest notatka którą trzeba przeczytać. Wtedy Marvin będzie wiedział co odpowiedzieć strażnikom i rozpocznie sie rozdział 3
Gość_grunge*
Opłaca się być czeladnikiem u Hershlika? Interesuje mnie alchemia, ale wiem że inni też uczą mistrza. Dobrze mi się wydaję, że Hershlik nauczy mnie mistrza w 3 rozdziale, a pozostali dopiero w 4?
Gość_Nilus*
Zgódź się na atak na cieniostwora i pozwól temu idiocie zginąć, samemu nawet nie podchodząc do bestii. Zadanie potoczy się innym torem i po problemie.
Gość_Kaczy*
Wiedzą magiczna krąg trzeci tom 1
Gdzie jest ta księga pomocy pliss